Principală » 2014 » Iulie » 16 » Primele declarații ale Valentinei Pelinel, după pronunțarea divorțului
0:27 AM
Primele declarații ale Valentinei Pelinel, după pronunțarea divorțului

La începutul lunii aprilie, Cristian Boureanu a luat prin surprindere pe toată lumea, după ce a anunțat pe pagina sa de Facebook că divorțează de Valentina Pelinel, cu care era căsătorit de șapte ani.

Plecările tot mai dese în Statele Unite ale soției sale și faptul că petrecea tot mai puțin timp în România ca o familie au fost doar câteva dintre motivele din cauza cărora cei doi și-au dat seama că nu mai pot conviețui împreună.

Presa tabloidă a speculat și faptul că, la o săptămână după ce s-a întors din Statele Unite, Valentina ar fi mers în vizită la Cristi Borcea, despre care s-a spus că ar fi avut o relație extraconjugală.

Astăzi a fost desfăcută legal căsnicia, Cristian Boureanu și Valentina sunt liberi să își întâlnească fericirea în altă parte. Aceasta îi urează numai bine fostului său soț:

„Divorţul de astăzi, de comun acord, este o evoluţie firească care pune punct căsniciei mele cu Cristian Boureanu. Îi doresc din suflet să îşi găsească liniştea, armonia şi fericirea! De astăzi, amândoi pornim pe drumuri separate, cu încrederea că ne vom găsi jumătăţile", a spus Valentina Pelinel, pentru Spynews.ro.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturaţi-vă, cu un simplu Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de Facebook

Categorie: Monden | Vizualizări: 348 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: declaratii, cristian boureanu, valentina pelinel, Divort | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar