Principală » 2014 » Iulie » 19 » Declaraţii cutremurătoare ale martorilor ucraineni: "Oamenii cădeau din cer!"
10:40 AM
Declaraţii cutremurătoare ale martorilor ucraineni: "Oamenii cădeau din cer!"

Locuitori dintr-un sat ucrainean aflat în zona în care s-a prăbuşit zborul MH17 joi fac afirmaţii teribile! Aceştia au crezut, iniţial, că sunt bombardaţi. De fapt, oamenii erau cei care cădeau din cer

"Am auzit un zgomot, ca o explozie. Am crezut că suntem bombardaţi. Dar, când am fugit afară, am văzut o parte dintr-un avion căzând peste casa noastră. Erau părţi de avion în curte şi diferite hârtii", a spus o locuitoare din satul Rasîpnoie.

Alţi locuitori din satul ucrainean au spus că au văzut "oameni căzând din cer".

Unul dintre ei, Nikolai, a declarat pentru agenţia Reuters că "era cam ora 17.00. Se auzea un huruit foarte puternic de avion, după care a avut loc un fel de explozie ori o bubuitură, iar după aceea au început să cadă oameni din cer. Apăreau oameni direct din nori. Apoi, a apărut şi fuzelajul avionului şi a căzut acolo, la aproximativ 50 de metri de aici", a declarat acesta.

Aproximativ 100 de specialişti în domeniul SIDA, familii care plecau în vacanţă, inclusiv un cuplu de florari, restauratori celebri şi un senator au murit, între mulţi alţii, în urma prăbuşirii zborului MH17 în Ucraina.

Categorie: Social | Vizualizări: 315 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: declaratii, accident aviatic, avion, Ucraina, martori | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar