Principală » 2014 » Iulie » 19 » Ce face Valentina Pelinel după divorţ! Uite ce propunere incitantă a primit fosta doamnă Boureanu
11:22 AM
Ce face Valentina Pelinel după divorţ! Uite ce propunere incitantă a primit fosta doamnă Boureanu

Nici bine nu s-a uscat cerneala pe certificatul de divorţ că Valentina Pelinel a revenit în faţa aparatelor de fotografiat. Deşi la separare, blonda a preferat să-şi trimită avocatul ca să o reprezinte, ea aflându-se în vacanţă în Turcia, recent fotomodelul a acceptat o propunere fără să clipească.

Discretă că viaţa personală şi nu numai, Valentina Pelinel le-a mărturisit pritenilor de pe pagina ei de socializare că s-a implicat într-un proiect nou. Fosta doamnă Boureanu a postat o fotografie în care apare zâmbitoare alături de alte două tinere şi a explicat că a participat la o şedinţă foto.

"E timpul pentru un shooting la un priect nou", a  scris blonda la descrierea fotografiei în care fosta doamnă Boureanu îşi etalează bronzul "obţinut" pe plajele din Antalya, dar şi picioarele interminabile.

Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu au divorţat marţi la Judecătoria sectorului 6 după şapte ani de mariaj.  

Categorie: Monden | Vizualizări: 301 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: proiecte, sedinta foto, cristian boureanu, valentina pelinel, Divort | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar