Principală » 2014 » Octombrie » 5 » Lora, ingenuncheata de datorii. Iata ce o va leaga de Dan Badea chiar si dupa divort
5:19 PM
Lora, ingenuncheata de datorii. Iata ce o va leaga de Dan Badea chiar si dupa divort

Lora si Dan Badea s-au casatorit in 2012 insa iata ca, la doar doi ani de la nunta, se afla la un pas de despartire. Cantareata prefera sa se dedice in continuare carierei, lasand casnicia pe plan secund si asta pentru ca nu isi poate permite luxul de a munci mai putin.

Acest lucru ar insemna sa piarda bani pe banda rulanta si implicit sa nu-si mai poata plati datoriile catre banci.

"Lora are doua emisiuni la care filmeaza cinci zile pe saptamana, cate 14 ore pe zi. Nu poate renunta la asta pentru ca ar pierde bani si nu-si permite. Are de platit rate la banca, atat pentru casa ei, cat si pentru casa mamei sale, daca nu produce, cu ce sa le plateasca? Nu-si permite sa plece cu sotul sau o saptamana undeva, din lipsa de timp. Nici el si nici ea nu-si pot face timp unul pentru celalalt, muncesc de le ies ochii din cap. Nu-si permit sa ia pauza, au nevoie de bani sa plateasca ratele la casa pe care o au cumparat-o impreuna. In plus, Lora s-a chinuit atatia ani ca sa ajunga la nivelul la care se afla, nu ar putea sa renunte tocmai acum, dupa ce a muncit atat", a declarat o prietena apropiata a cantaretei, pentru Cancan.ro.

Cu fiecare zi ce trece, Lora si Dan Badea sunt din ce in ce mai distanti unul cu celalat, pentru ca abia daca apuca sa se vada cateva ore la sfarsit de saptamana.
"Efectiv nu au timp de nimic, muncesc foarte mult. Nici el si nici ea nu au ce sa faca in momentul asta, pentru a se apropia", a mai adaugat aceeasi sursa pentru Canan.ro

Totusi, pentru a lua decizia corecta in ceea ce priveste mariajul lor, Lora si sotul sau au hotarat sa renunte pentru cateva zile la munca si sa mearga impreuna intr-o vacanta.

"Suntem amandoi in aceeasi barca si ne cautam niste zile libere in care sa plecam undeva, sa ne concentram pe relatia de cuplu si sa uitam parteneriatul si discutiile despre vietile noastre profesionale, sa vedem daca exista mai mult de atat intre noi. Exista iubire, dar trebuie sa aflam ce fel de iubire ne leaga. De asta am si vorbit cu managera mea pentru a-mi pastra libere cateva zile in perioada urmatoare", a declarat, pentru spynews.ro, Lora.

Categorie: Monden | Vizualizări: 881 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: datorii, Lora, dan badea, Divort | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar