Principală » 2014 » Iulie » 14 » Horoscop zilnic, horoscopul de azi Luni 14 Jul, 2014
7:15 AM
Horoscop zilnic, horoscopul de azi Luni 14 Jul, 2014

Horoscop zilnic Pesti

Nu te lasa influentat de colegii din jur care au tendinta de a trata o problema ca pe o bagatela, pentru ca se va dovedi a fi cu mult mai serioasa decat cred ei. Nu glumi pe seama lucrurilor importante, ci priveste cu atentie fiecare detaliu. Daca ignori cine stie ce aspect, cu gandul ca e nesemnificativ pentru ceea ce faci acum, va veni o zi cand exact acel lucru banal va iesi la lumina si va cere de la tine un bagaj de experiente pe care nu l-ai acumulat la vremea potrivita pentru ca ai crezut ca nu va fi niciodata necesar.


Horoscop zilnic Berbec

Priveste la cei din jur care au ajuns la un nivel catre care tu inca te chinui sa urci si ia-i pe acestia ca exemplu de reusita. Daca ei au ajuns acolo, inseamna ca nu este un drum imposibil, ci poti si tu, dar inainte de a ajunge la varf, e nevoie de o atitudine noua, care, momentan, iti lipseste. Aceasta ar implica mai multa incredere in fortele proprii si mai ales in rezultatele finale, dar si un dram de infatuare! Prea iti gasesti defecte la tot pasul si, in acest caz, nu trebuie sa-ti vezi doar punctele slabe, ci sa scoti mai mult in valoare atuurile cu care esti inzestrat din plin!


Horoscop zilnic Taur

Fii pregatit pentru un test prin care soarta te pune la incercare. Poate fi vorba de intalnirea partenerului predestinat sau de o decizie prin care viata in doi va fi influentata decisiv. In sens pozitiv, poate fi vorba de logodna, o cerere in casatorie, vesti despre nasterea unui copil, iar, in sens negativ, de un divort sau o despartire, ambele variante fara posibilitatea de a le evita sau amana. Nu va fi un moment usor, ci te va marca intens, deci stai cu ochii la orizont sa vezi ce ti se pregateste.


Horoscop zilnic Gemeni

Este un moment delicat, cand treci totul doar prin prisma ratiunii, inclusiv relatia de suflet, ceea ce poate diminua valorile iubirii, uitand de amabilitate, de zambet, de vorbe dulci, de tandrete, detalii atat de importante pentru o viata sentimentala reusita. Pentru ca analizezi totul la sange, pentru ca te indoiesti in permanenta de partener, s-ar putea naste o stare de tensiune care te va face sa fii mai rece, avand impresia ca cel drag are ceva impotriva ta sau ca intentiile sale nu sunt bune. Ai grija sa nu transformi prudenta in distanta!


Horoscop zilnic Rac

Te gandesti serios la o schimbare de directie in cariera, pentru ca pretentiile tale au mai crescut si experienta ta s-a extins si ea in ultima vreme, pe parcursul ultimilor ani de studiu. Trebuie sa arati lumii cine esti, ce poti, cat de bine te-ai pregatit in perioada de acumulare de informatii si sa gasesti noua forma de a-ti implini rolul pe pamant prin munca de zi cu zi. Daca apare azi informatia de care aveai nevoie pentru aceasta schimbare de directie, pune-o imediat in practica si porneste spre noul sens care va avea efecte dintre cele mai bune in plan profesional, pe termen lung.


Horoscop zilnic Leu

Ii privesti cu invidie pe unii, ceea ce face ca relatiile cu lumea sa fie tensionate si ostile. Ai mereu o grimasa de om nemultumit, dar nu ai ce face decat sa accepti ca nu tot timpul esti tu cel privilegiat de soarta. E posibil sa apara probleme si in cuplu sau in relatia cu copiii, dar la originea acestui stres va fi situatia stramtorata prin care treci. Nu e neaparat vorba de o situatie materiala precara, ci e impresia ca ceva iti lipseste tie, pe cand altul are, desi ai merita si tu acel lucru.


Horoscop zilnic Fecioara

Apare soarele pe strada ta pentru ca treci prin evenimente care te fac sa canti de fericire! Poate dragostea este sursa fericirii tale sau o decizie pe care ai luat-o candva si care isi arata, finalmente, roadele pozitive. Simti nevoia sa impartasesti cu altii lucrurile frumoase din viata ta, de aceea vei sta mai toata ziua de vorba cu cei dragi pentru a le povesti ce lucruri minunate ti se intampla. Optimismul care te copleseste acum poate da startul unor etape din ce in ce mai bune in preocuparile tale actuale, deci capul sus si zambeste! Va fi si mai bine!


Horoscop zilnic Balanta

Ceea ce incepe azi nu ajunge repede la rezultatele visate, ca atare educa-ti rabdarea pentru a urma un parcurs lung si deloc simplu. Vei ajunge acolo candva, fara indoiala, pentru ca detii toate resursele necesare unui succes deplin, doar ca mai sunt inca multe etape ce depind de aspecte care vor aparea abia de acum inainte. Incearca sa-ti mai domolesti pasiunea, graba, dorinta de a incheia proiectul la care iti aduci contributia, constient ca lucrurile cele mai bune sunt cele care se ridica incet.


Horoscop zilnic Scorpion

Seful te trimite in delegatie de urgenta si pleci, cumva, cu inima neimpacata si impovarata, cum ca e doar o obligatie si atat. Nu ai nicio placere pe parcursul acestei deplasari, dar daca nu ai fi atat de concentrat la scopul in sine, ai descoperi pe parcurs si o multime de lucruri marunte care iti pot face calatoria mult mai placuta. Nu trebuie sa devii obsedat de stresul calatoriei, pentru ca ai atatea alte aspecte care merita atentie si care te pot face sa zambesti, deci descopera-le si pe ele!


Horoscop zilnic Sagetator

Profesia cere enorm de la tine, chiar si eforturi suplimentare, dar esti mult prea ambitios ca s-o lasi mai moale, chiar si cand esti extrem de obosit, tragi tare, dorind sa atingi un nivel superior in proiectele la care muncesti cu atata seriozitate. Sefii sunt cu ochii pe tine si, tocmai pentru ca e reputatia ta in joc, nu te opresti din elan! Poate mai e cale lunga pana la rezultatele finale si ar trebui sa-ti dramuiesti mai bine energia, deci nu exagera cu eforturile depuse. Daca vor vedea ca poti da atat, sefii sau clientii vor cere din ce in ce mai mult de la tine, iar tu esti acelasi!


Horoscop zilnic Capricorn

Succesul spre care tintesti depinde enorm de atitudinea pozitiva cu care dai startul acum. Fii sigur de reusita ta, nu te indoi nicio clipa ca nu te-ai indrepta spre o victorie, si apuca-te serios de munca! Nu ajungi usor la roadele visate, dar ele se prefigureaza undeva la orizont. Numai cu un tonus ridicat, cu un zambet pe buze, spunand prezent la orice provocare poti sa-ti implinesti visul, pentru ca primesti, cumva, o garantie ca vei ajunge acolo foarte curand.


Horoscop zilnic Varsator

Participi la o intrevedere din care ar putea iesi mai tarziu niste bani, fiind obligat sa-ti pui in joc toata puterea de convingere pentru a atrage succesul financiar de partea ta. Pot aparea conflicte legate de bani, neintelegeri si confruntari aprinse din aceasta cauza, de parca e timpul sa-ti ceri drepturile in cazul in care cineva uita sa te plateasca sau sa-ti returneze vreo datorie. Se simte o stare tensionata in jurul bugetului, dar vei face tot posibilul sa faci rost de banii necesari, chiar si cu riscul unor dispute aprinse in care fiecare emite opinii adverse. Nu te lua dupa nici unul, caci fiecare are modul propriu de a-si administra si castiga banii.
 

Categorie: Horoscop | Vizualizări: 335 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: acvaria, horoscop, horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop de azi | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar