Principală » 2014 » Iulie » 6 » Horoscop zilnic, horoscopul de azi Duminica 06 Jul, 2014
6:36 PM
Horoscop zilnic, horoscopul de azi Duminica 06 Jul, 2014

Horoscop zilnic Pesti

Vestile care vin de la lume te intristeaza, poate nu pentru ca te privesc pe tine personal, ci pentru ca pui suflet in problemele altora. Devii o ureche buna de ascultat, un umar bun de plans pentru altii care trec prin situatii nefericite, si vei descoperi cat de mult bine le face prezenta ta alaturi de ei. Iti sacrifici linistea proprie doar pentru a fi alaturi de cel suparat, tocmai pentru ca stii ce mult conteaza sa existe cine alaturi care sa te asculte si sa-ti ridice moralul. Asta faci tu azi pentru oameni dragi tie ce iti vor multumi.


Horoscop zilnic Berbec

Sansa cea mai mare nu e unica, ci poate aparea din doua directii in acelasi timp. Posibil sa fii atat de norocos incat sa profiti si de una si de alta la fel de bine. Parca trece un inger protector pe deasupra ta si iti ofera o a doua sansa cu privire la o situatie care nu ti-a iesit prea bine data trecuta sau iti aseaza pe tava mai multe optiuni la fel de profitabile, si doar de alegerea ta depinde asupra careia te opresti. Mai tragi un loz si, surpriza, e tot castigator! Nu trebuie sa fii atat de suspicios in fata intamplarii, ci sa te bucuri ca esti tu norocosul!


Horoscop zilnic Taur

Daca nu ai libertate deplina de actiune, parca nu esti in stare de nimic constructiv. Lupta pentru dreptul tau de a face ceva pe cont propriu, de a fi propriul stapan, pentru ca tu crezi in ideile tale si merita sa le faci ascultate. Sunt mai originale si mai deosebite decat altele, si, ca tot ce-i nou, sunt greu de acceptat de cei mai conservatori din fire, de fapt chiar asa ca tine! Daca ti-ar urma sfaturile, multi ar avea de castigat, dar sunt reticenti la noutate. Chiar si tu, la prima vedere!


Horoscop zilnic Gemeni

Nu te astepta ca ajutorul celor din jur sa vina in lumini stralucitoare, ci uneori cel mai bun sfat poate fi si cel mai banal cuvant adresat tie. Coboara stacheta pretentiilor tale de la ceilalti, pentru ca azi te vei bucura de un sprijin sincer si eficient sosit in cel mai obisnuit ambalaj posibil. Vei avea numai de castigat daca vei sti sa beneficiezi de sustinerea prietenilor bucurandu-te de simpla lor prezenta. O informatie aparent minora, care soseste azi de la ei, are pentru tine conotatii speciale.


Horoscop zilnic Rac

Esti omul de care altii au nevoie pentru a contribui cu ceea ce stie mai bine in rezolvarea unei probleme complicate. Tu detii informatia, solutia sau mijloacele concrete de a face lucrurile sa evolueze intr-o directie buna, pentru ca privesti lucrurile dintr-un unghi mai pragmatic. Nu faci nimic pana nu esti sigur ca ai aflat tot ce trebuia pentru a te apuca de treaba, ca atare consideri ca ai ajuns acel nivel care sa-ti permita sa construiesti totul pe indelete spre succesul final. Esti constient ca nu e usor, dar stii ce trebuie facut etapa cu etapa.


Horoscop zilnic Leu

Unii nu-si dau seama ca esti intr-o pasa cam vulnerabila si-ti vorbesc pe un ton care va lasa urme asupra ta. Te deranjeaza, desigur, felul in care ti se adreseaza, pentru sa unii te judeca, te critica, te ataca pe nedrept. Incearca sa nu pui la suflet tot ce auzi, ci sa astepti ca furtuna emotionala sa se mai linisteasca, pentru ca, dupa ce treci de socul initial, s-ar putea sa vezi si tu lucrurile din aceeasi perspectiva. Acum, cand esti afectat de ce auzi, e greu de crezut ca le vei da dreptate, si suferi in sinea ta.


Horoscop zilnic Fecioara

Nu poti multumi pe toata lumea, nici macar atunci cand urmezi cele mai corecte cai si nu te abati de la reguli. Cineva tot iti va gasi nod in papura, chiar si la cele mai juste decizii sau la cele mai inteligente alegeri, dar nu pleca urechea la astfel de comentarii. Unii nu au ce face decat sa critice ceea ce fac ceilalti ca atare, daca tu consideri ca faci ceea ce trebuie, mergi pe calea ta. Nu-ti schimba modul de a fi sau de a actiona doar pentru ca altul iti spune ca se poate si altfel. Daca tu ai ales, fii ferm pe pozitie!


Horoscop zilnic Balanta

Esti un justitiar prin definitie si, daca descoperi ca cineva te-a mintit, iei masuri severe. Intuitia ta nu greseste, ci iti dai seama imediat daca cineva umbla cu cioara vopsita pe langa tine, de aceea te vei folosi de simturile tale pentru a scoate la iveala adevarul si pentru a pedepsi vinovatii. Nu poti accepta nici macar micile ipocrizii amicale, ci, daca ai ceva de spus, spui adevarul pe sleau, lasand la o parte amabilitatea si diplomatia. Esti de parere ca lucrurile importante trebuie exprimate sincer si ferm decat sa te ascunzi dupa deget.


Horoscop zilnic Scorpion

Odihna de care ai azi parte e binevenita, pentru ca iti ofera starea perfecta pentru a te detasa de toate. Ai mai mult timp pentru tine insuti, pentru a analiza pe indelete ceea ce-ti doresti cel mai mult . Discutiile pe care le ai cu familia au si ele un rol pozitiv asupra starii tale psihice, pentru ca primesti de la cei dragi promisiuni si garantii ca planurile comune vor ajunge la indeplinire curand. Tocmai pentru ca nu apare nimic sa te consume fizic sau psihic in vreun fel, ai chef de visare, de planificare, de o privire in perspectiva spre ceea ce speri sa cladesti de acum incolo.


Horoscop zilnic Sagetator

Un mare noroc apare in calea ta si te gaseste intr-o pasa buna, pentru ca stii sa profiti de sansa ca sa o faci sa lucreze in beneficiul tau. Ca primesti o veste foarte buna sau intalnesti persoana de care aveai nevoie pentru a duce mai departe o actiune importanta, esti de-a dreptul fericit ca ti-au iesit toate atat de bine. Practic, treci prin locul potrivit in momentul potrivit pentru a intalni persoana potrivita gata sa-ti impartaseasca solutia problema la situatia care te framanta. Asa da noroc!


Horoscop zilnic Capricorn

Cand e in joc o actiune pe care tu ai initiat-o si tu ai dezvoltat-o, nu suporti sa vina altii sa ti-o critice, de aceea iti vei apara munca si drepturile pana in panzele albe. Unii pun la indoiala eforturile tale, altii considera ca nu ai ales cel mai bun mijloc de a ajunge la rezultatele visate, or tu esti convins ca ai facut tot ce era corect. Argumenteaza-ti punctul de vedere, nu ridica tonul fara motiv, pentru ca nu prin agresivitate vei castiga, ci prin dovezi incontestabile in favoarea ta.


Horoscop zilnic Varsator

Cel mai de pret lucru pe lume, in acest moment, ti se pare iubirea care are de oferit pentru tine cele mai placute senzatii. Orele petrecute in compania celui drag ti se par de neinlocuit si traiesti totul cu intensitate maxima. Daca dragostea nu a intrat inca in viata ta, ea poate sa se mijeasca acum la orizont intruchipata de o persoana care ti se pare perfecta! Esti gata sa te indragostesti, dar, idealist cum esti, ai tendinta de a-l vedea pe cel drag intr-o aura de personaj de poveste.

Categorie: Horoscop | Vizualizări: 353 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: horoscop | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar