Principală » 2014 » Iulie » 13 » Horoscop zilnic, horoscopul de azi Duminica 13 Jul, 2014
10:31 AM
Horoscop zilnic, horoscopul de azi Duminica 13 Jul, 2014

Horoscop zilnic Pesti

Este un moment bun sa stai si sa faci niste planuri de afaceri, poate si pentru ca intalnesti pe cineva care iti arunca un pont profitabil. Tine-l minte si foloseste-te de el candva, in perioada urmatoare, pentru ca poate fi startul unor perspective promitatoare pentru bugetul tau. Pe de alta parte, azi ai ocazia de a te mandri in fata celor dragi cu ultimele tale achizitii, cumparaturi sau investitii, pentru ca atunci cand se aduna mai multa lume la un loc, are ocazia de a se lauda cu ce are. Ai si tu cu ce, deci nu fi modest!


Horoscop zilnic Berbec

Privesti spre etapele urmatoare ale unui proiect tocmai inceput si te cam ia cu ameteala. Vezi ca nu e deloc usor sa ajungi acolo unde ti-ai propus, dar daca iti gestionezi bine fortele si resursele, succesul va fi sigur. Acum, la primii pasi, e si normal sa para totul mai dificil, cu atat mai mult cu cat e un demers de lunga durata, dar profita de entuziasmul initial si pastreaza-l cu tine cat mai mult timp posibil, pentru ca de energia pe care o investesti acum depinde in final si rezultatul. Vei ajunge acolo, oricat de lung ar fi drumul, totul e sa nu incepi sa cauti singur nod in papura si sa spui nu pot. Ba se poate!


Horoscop zilnic Taur

Nu te simti bine in societate, astazi, de parca ai nimeri intr-un mediu agitat, in care planeaza tensiunea si ostilitatea. Disputele pot fi aprige pe unde treci, fara a avea, de fapt, vreo contributie la nervii descatusati de ceilalti, ca atare cel mai bine ar fi sa nu te bagi, sa eviti locurile in care simti ca ceva nu e in regula, altfel esti prins la mijloc in razboiul unor oameni care au ceva de impartit, dar care nu are nicio legatura cu tine. Nu incerca nici s-o faci pe arbitrul intre taberele aflate in conflict, pentru ca s-ar putea sa isi elibereze nervii pe tine.


Horoscop zilnic Gemeni

Se stie ca esti o fire optimista care vede totul cu cativa pasi inaintea semenilor sai. La fel faci si astazi, vorbesti despre viitor cu mult patos, cu incredere absoluta ca va fi bine, si depui toate eforturile ca planurile tale sa evolueze in directia visata. Esti convins ca gandirea pozitiva naste reusite, ca atare te inarmezi cu toate armele cele bune pentru ca scopul tau sa devina realitate. Spui da la orice provocare, spui se poate la orice impas, accepti cu bratele deschise orice noutate, si aceasta atitudine pozitiva va atrage succesul foarte curand!


Horoscop zilnic Rac

Nu glumi cu nervii prietenilor tai, pentru ca unii vor interpreta gresit spiritul tau jucaus si vor crede ca-i iei peste picior. Sanctionezi cu multa ironie pe cei pe care-i prinzi cu cioara vopsita, pentru ca nu poti tolera minciuna si ipocrizia. Cum descoperi ca cineva umbla cu minciuna cu tine, cum l-ai taxat, si o vei face intr-un mod amuzant, ca sa nu nasti conflicte, numai ca nu toata lumea va intelege corect umorul tau acid. Unii pot reactiona aiurea la glumele tale!


Horoscop zilnic Leu

Foarte contradictorie atitudinea ta astazi, pentru ca acolo unde ar trebui sa te comporti ca un om matur, serios, concentrat la problemele cotidiene, te porti ca un copil lipsit de griji, cu gandul in alta parte. Poate nu e rea aceasta viziune mai superficiala in fata greutatilor, dar nu lasi cea mai buna impresie in ochii celor care asteapta mai mult de la tine. Adapteaza-ti modul de a te implica in ce ai de facut in functie de situatie, ca nu cumva sa le incurci intre ele, adica sa iei prea in serios lucruri banale si simple, si prea in gluma treburi importante.


Horoscop zilnic Fecioara

Este o zi amuzanta in care ai chef de distractie si nu prea iei nimic in serios. Te cuprinde spiritul vacantelor si te comporti ca un copil pus pe sotii la orice. E nevoie si de astfel de atitudini vesele, pentru ca nu are rost sa te impovarezi cu probleme si griji, fiindca orice piedica ar putea fi depasita mult mai usor daca o privesti cu zambetul pe buze si cu un dram de umor. Veselia ta va molipsi si pe altii si vei vedea ce bine se aseaza toate atunci cand ai o atitudine pozitiva orice ar fi.


Horoscop zilnic Balanta

Ai ajuns la un nivel care iti inspira incredere absoluta in succesul final si ai garantia ca, la capatul acestor eforturi, te asteapta o rasplata binemeritata. Esti foarte motivat sa tragi tare, oricat ar mai dura, de vreme ce la capat te asteapta evenimente fericite. Ai ocazia de a-ti demonstra valoarea in fata celor din jur iar atunci cand esti apreciat si ti se recunosc meritele, esti capabil de si mai multe! Uneori ai nevoie doar de o vorba buna ca sa poti merge mai departe, oricat de greu ar fi. Pe cine nu ar motiva laudele?


Horoscop zilnic Scorpion

E veselie multa in jurul tau si nu vrei sa te gandesti la nimic trist astazi. Prietenii sunt pe primul loc, incat ai putea sa o tii tot intr-o petrecere alaturi de ei. Esti o companie foarte placuta pe care multa lume o cauta azi, pentru ca ai o vorba buna pentru oricine, o gluma bine plasata in orice imprejurare iar cadourile, muzica si voia buna nu lipsesc nici ele din program. Indiferent de varsta pe care o ai, te porti ca un copil lipsit de griji!


Horoscop zilnic Sagetator

Ai grija cum te comporti azi intr-o imprejurare in care spiritul tau jucaus nu are ce cauta, altfel lasi o impresie gresita. Parca te-ai prezenta in fata unui juriu care asteapta de la tine idei inteligente, o comunicare eficienta si rationala, o atitudine de om serios care stie ce spune. Daca incepi sa faci glume cu cine nu trebuie, risti sa-ti strici imaginea care cere azi sa iasa mai mult in evidenta, deci tine-ti sub control dorinta de distractie. Nu e locul ei aici!


Horoscop zilnic Capricorn

Ai mare noroc de anturajul in care te afli azi, pentru ca obtii numai avantaje de pe urma lui. Ai alaturi oameni gata sa te sprijine in ceea ce faci, care au incredere in tine si vor sa te vada mai repede ajuns la marele tau scop si sunt pregatiti sa puna efectiv umarul la ridicarea acestui proiect. Profita din plin de ajutorul primit aproape pe tava, cand nici nu mai sperai, dar nu uita nicio clipa ca nu ai fi reusit fara ei. Trebuie sa tii minte cat de importanti sunt pentru tine, ca sa le intorci si tu candva serviciile!


Horoscop zilnic Varsator

Ai trecut nu demult printr-o situatie nedorita care te-a pus in fata unui esec. Azi descoperi ca si acel esec a avut un rost, pentru ca ai invatat ceva din toate si acum stii exact ce ai de facut pentru a evita astfel de momente. Esti mai rabdator, mai tolerant, dar - mai ales - mai prevazator si nu te mai arunci asa inainte fara a-ti lua masuri de precautie. Nu ai fost atent inainte si de aceea ai esuat, dar acum ai devenit mai intelept.
 

Categorie: Horoscop | Vizualizări: 353 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: horoscopul zilei, horoscop de azi, acvaria, horoscop, horoscop zilnic | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar