Principală » 2014 » Octombrie » 3 » Horoscop zilnic, horoscopul de azi Vineri 03 Oct, 2014
8:06 AM
Horoscop zilnic, horoscopul de azi Vineri 03 Oct, 2014

Horoscop zilnic Pesti

Cineva te stimuleaza sa te implici intr-o activitate noua, care merita atentie, numai ca interesul tau s-ar putea sa se stinga repede, descoperind ca roadele nu sunt chiar atat de interesante. Mai gandeste-te inainte de a investi timp si energie in aceasta directie, ca sa nu fie doar un foc de paie. Totusi, la cheful de noutate care te cuprinde azi, nu poti sta degeaba, ci sigur te apuci de o activitate noua, dinamica, palpitanta, care iti pune bine in valoare spiritul de initiativa. Mobilizeaza-i si pe altii in acest proiect, ca sa poata evolua ca la carte.


Horoscop zilnic Berbec

Ai mare noroc ca cineva drag si mai matur este alaturi de tine si iti da sfaturi venite din inima. Te poti baza intru totul pe ceea ce iti transmite, pentru ca sunt cuvinte nascute si dintr-o minte limpede si experimentata, si dintr-un suflet mare! Iti vrea binele si pentru ca tine cu adevarat la tine, nu iti va spune decat ceea ce este in avantajul tau, sursa de intelepciune si de iubire deopotriva. Azi descoperi cine e langa tine trup si suflet, pentru ca exista cineva implicat, dornic sa te ajute si gata sa te indrume, daca ii ceri sfatul.


Horoscop zilnic Taur

Visezi la clipa cand lumea iti va da dreptate si va recunoaste ca a gresit in etichetele pe care ti le-a pus fara sa le meriti. Tu ai rabdare, convins ca adevarul va iesi la iveala intr-o zi si nu e decat o chestiune de timp pana acolo. Intre timp nu sta pasiv, asteptand din cer o minune, ci cauta argumente, dovezi, documente eventual care sa iti sustina pozitia. Lupta pentru ceea ce ti se cuvine, ca e un drept luat, ca e o rectificare de imagine, ca e o informatie eronata imprastiata in jur, pentru ca ai toate sansele sa faci lumina.


Horoscop zilnic Gemeni

Toate ar trebui sa-ti mearga bine azi si sa te relaxezi asa cum iti place. Totul e sa nu te lasi furat de influentele negative din anturaj, care te cheama sa te alaturi unora la barfe, judecati aspre, critici nedrepte. Daca nu spui nu la invitatiile de acest gen, fii sigur ca toata starea de bine cu care pornesti ziua se va transforma in motiv de suparare si dezamagire. Evita, asadar, mediile in care planeaza energii negative, ostilitate, rautati, ca s-ar putea sa intri si tu fara voie in colimatorul unora.


Horoscop zilnic Rac

Daca atmosfera nu e armonioasa in mediul tau intim, fa tot posibilul sa iesi din acel spatiu undeva unde sa te simti mai bine. Ai nevoie de o calatorie, de o detasare de ceea ce se petrece acasa, pentru ca acolo se discuta doar despre probleme, lipsuri, necazuri, care te vor afecta profund. Daca poti face abstractie de tot ce se intampla in mediul tau obisnuit si sa pleci oriunde vezi cu ochii, ai fi mult mai fericit. Ai nevoie de oameni, chiar si de persoane complet straine, pentru a mai schimba un pic decorul, astfel incat sa te detasezi de balastul emotional de acasa.


Horoscop zilnic Leu

Iubirea nu inseamna a-i cere celuilalt sa se schimbe pentru a fi asa cum iti doresti tu, ci sa-l iubesti asa cum e, fara a incerca sa-l transformi intr-o marioneta. Vei intelege asta si azi, printr-un moment care te sfatuieste sa renunti la vise, la anumite asteptari, poate imposibile, la un anumit standard si sa te multumesti sincer cu ceea ce primesti. Iubirea cere de multe ori renuntari si compromisuri, dand dovada de flexibilitate si capacitate de adaptare la realitate. Vei vedea ca vei primi mai mult decat te astepti daca nu ridici stacheta prea sus!


Horoscop zilnic Fecioara

Nu te astepta ca relatia dintre sexe opuse sa se desfasoare pasnic si armonios, pentru ca oricum ai privi lucrurile, barbatul si femeia nu pot fi la fel. Daca celalalt ridica tonul, incearca sa aplanezi tu conflictul inainte de a deveni prea agresiv. Unul trebuie sa cedeze, deci fii tu balanta care mentine echilibrul intre energiile descatusate. Tu poti fi cheia armoniei depline intre partea masculina si cea feminina aflata azi in conflict, deci accepta faptul ca celalalt e nervos. In fond contrastele de atrag, deci nu-ti displace aceasta lupta intre un el si o ea, indiferent in ce tabara esti.


Horoscop zilnic Balanta

Te simti excelent in societate, printre oameni, deci fa tot posibilul sa nu stai singur nicio clipa. Doar in colective largi de oameni, chiar si pierdut prin spatii publice aglomerate, cum ar fi o vizita la mall sau o manifestare publica in aer liber, te simti ca nou, pentru ca primesti energie din comunicarea cat mai variata cu oamenii. Nimeresti intr-un anturaj vesel, tonic, in care distractia e la ea acasa, si te-ai putea integra si tu foarte bine printre ceilalti, pentru ca te poti exprima liber, fara inhibitii si fara complexe.


Horoscop zilnic Scorpion

Primesti o veste care anunta un eveniment viitor caruia ii acorzi o semnificatie cu totul speciala. Emotia creste cu fiecare ora care te apropie mai mult de acel moment si se vede ca stai ca pe ghimpi. E o asteptare placuta totusi, deoarece iti legi toate sperantele entuziaste de acea clipa la care vei ajunge curand. Ba chiar ai dori sa sari deja peste unele etape ca sa vezi deja acel punct atins. Nu te grabi, chiar si aceasta asteptare are rolul ei, pentru ca te face sa privesti cu si mai multa bucurie evenimentul ce te va face fericit.


Horoscop zilnic Sagetator

Manipulezi sume mari de bani, dar nu intr-o singura directie importanta, ci pentru a achita mai multe plati minore. E bine si asa, pentru ca poti sterge de pe lista de obligatii mai multe puncte dintr-un foc, dar regreti ca o suma atat de mare nu a putut lua o directie mai consistenta. Daca nu aveai atatea facturi in asteptare, ai fi putut investi in ceva scump si necesar pentru confortul tau.


Horoscop zilnic Capricorn

Profita de fiecare invitatie care ti se face azi si de fiecare cuvant bun indreptat spre tine, pentru ca toate contin energia pozitiva ce iti va face ziua mai fericita. Chiar simti lumina calda a iubirii care te invaluie atunci cand te afli in compania unor persoane care te rasfata in gesturi de simpatie si afectiune si oferi si tu la fel de mult inapoi. Datorita lor, vei trai momente de varf, in care schimbul de vorbe bune, de incurajari sincere, de povesti mobilizatoare sau de mesaje de prietenie adevarata vor fi la cote maxime. Pur si simplu simti energia pozitiva cum te insoteste peste tot si ai motive de maxima bucurie!


Horoscop zilnic Varsator

Daca unele lucruri nu au iesit bine in viata ta, nu trebuie sa te cramponezi de ele si sa le tot treci in revista. Esecurile au si ele rostul lor: extragi din ele concluzii utile pentru ca, data viitoare, sa nu mai gresesti si sa-ti iasa toate ca la carte. Ai sa vezi ca visul care tocmai s-a destramat are un rol in viitoarele tale succese. Nu iti era dat sa primesti acel lucru sau nu era asa de bun pentru ce va urma de acum inainte, ca atare asteapta cu incredere ce are de oferit viata in schimbul acelui lucru pe care nu ai putut pune mana. Poate fi mai bun deoarece legea compensatiei lucreaza!
 

Categorie: Horoscop | Vizualizări: 361 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: acvaria, horoscop, horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop de azi | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar