Principală » 2014 » Iulie » 7 » Horoscop zilnic, horoscopul de azi Luni 07 Jul, 2014
8:04 AM
Horoscop zilnic, horoscopul de azi Luni 07 Jul, 2014

Horoscop zilnic Pesti

Pentru un vis, merita sa te lupti pana in panzele albe, chiar daca dai piept numai cu opozitii. Poti ajunge acolo unde ti-ai propus, dar trebuie sa pornesti la drum, constient ca nu vei fi ajutat de nimeni, ca exista multi care vor incerca sa-ti taie elanul. Daca nu tii cont de toate aceste piedici, vei vedea ca poti realiza orice numai bazandu-te pe propriile forte. Ai toate resursele necesare unui succes deplin, totul e sa ai si ambitia de a lupta cu piedicile puse intentionat de cei care nu au incredere in sansele tale de reusita. Tu crezi si asta conteaza cel mai mult!


Horoscop zilnic Berbec

Amintirile te tin captiv intr-o zona din trecut care nu mai are nimic de oferit. Devii nostalgic si un pic romantic, dar intoarcerea cu gandul la vremuri de odinioara nu este neaparat benefica, mai ales daca scoti de la naftalina evenimente triste sau esecuri de atunci. Rupe-o cu trecutul odata pentru totdeauna, pentru ca azi ai ocazia sa inchizi definitiv un capitol care nu mai are nici un rol in viata ta de acum inainte. Fa un efort sa nu te mai intorci iar si iar in acelasi loc, iarta si uita, sterge cu buretele ce a fost ca sa poti trece la etapele urmatoare.


Horoscop zilnic Taur

Sefii te critica iar clientii sunt nemultumiti de serviciile pe care le prestezi, desi tu faci tot posibilul sa raspunzi tuturor cerintelor cat se poate de bine. Posibil ca pretentiile sa fie mult peste puterile tale si desi incerci sa te auto-depasesti, tot nu poti ajunge la nivelul dorit de cei care stau cu ochii pe tine. Te poti astepta la o mustrare la serviciu, la o reclamatie agresiva sau la o marfa returnata din cauza vreunui defect pe care nu l-ai observat la timp. Incearca sa dregi busuiocul cu diplomatie.


Horoscop zilnic Gemeni

Joci un rol salvator pentru o persoana care are nevoie de sfaturile tale ca de aer. Ai, cu siguranta, mai multa experienta decat amicul tau aflat in impas si vei impartasi din experienta ta de viata cu multa placere. Nu pune la suflet ceea ce auzi de la prietenul tau, pentru ca tocmai pe impartialitatea si judecata ta rece mizeaza atunci cand te cauta pentru o indrumare. Logic, rational, detasat de influente sentimentale, vei reusi sa-i oferi o solutie practica foarte buna, adaptata perfect la situatia lui


Horoscop zilnic Rac

Discuti cu cei din familie despre viitoarele investitii care trebuie facute pentru locuinta in care traiti si toti primesc cu bucurie propunerile tale. E timpul sa renovati sau sa incepeti lucrarile de extindere la locuinta voastra si e o reala placere sa faceti planuri peste planuri, sa consultati ofertele de prin magazinele de profil, sa visati cu ochii deschisi la felul cum va arata spatiul vostru la final. Nu trebuie sa va zgarciti daca e vorba de confort si frumusete, pentru ca, de vreme ce porniti pe acest drum, sunteti constienti ca va costa mult, dar merita fiecare banut fericirea de la capat!


Horoscop zilnic Leu

Ceva iti spune sa stai pe loc momentan, sa nu dai frau liber energiei tale debordante inaintea unui drum care nu duce chiar acolo unde sperai. Intuitia te trage de maneca si spune ca pe undeva ar exista un pericol sau un punct slab care poate strica totul la un moment dat, iar prudenta de acum te va ajuta sa nu risipesti energia fara rost intr-un sens riscant. Mai chibzuieste, nu te grabi la rezultate rapide si facile, pentru ca vei descoperi ca nu acestea sunt cele mai bune. Eventual gandeste-te si la un plan de rezerva spre care vocea ta interioara deja te impinge subtil.


Horoscop zilnic Fecioara

Nu scapi deloc de sub control mersul unei situatii si tocmai aceasta capacitate a ta de a pastra echilibrul in toate te va ajuta sa-ti duci la capat cu succes orice misiune. Nu faci nimic care sa se abata de la reguli, nu depasesti masura, nu exagerezi in nicio directie si toata aceasta forta a ta de a stapani situatia in acest mod va duce la rezultate dintre cele mai bune. E un moment bun sa stai si sa aranjezi lucrurile intr-o forma corecta, normala, echilibrata, pentru ca ziua iti inspira exact acesta calitati: moderatie, simtul masurii, organizare perfecta.


Horoscop zilnic Balanta

Ai o multime de cheltuieli mici, care adunate la un loc formeaza o suma mai mare, de aceea esti nevoit sa administrezi cu multa grija sumele de care dispui, ca sa nu dezechilibrezi pe undeva balanta. Daca tot de-ai decis sa aduci la zi o serie mai mare de facturi cu sume mici, ai grija totusi sa nu depasesti limitele pe care ti le permiti. Pic cu pic se poate forma o suma prea mare pe care nu o vei mai putea gestiona cum trebuie. Calculeaza de zece ori inainte de a decide sa deschizi portofelul.


Horoscop zilnic Scorpion

Prezenta prietenilor are efecte miraculoase asupra psihicului tau, deoarece nu ai timp sa te gandesti la ale tale datorita veseliei si galagiei create de ei. Implica-te in buna dispozitie din jurul tau, pentru ca iti vei reincarca bateriile si nu te vei mai stresa cu problemele zilnice. Chiar ai nevoie de o zi ca de vacanta, de totala detasare, in care sa-ti aduci aminte de lucrurile amuzante, frumoase, usoare ale vietii. Ce atata incrancenare, obsedat de tot felul de probleme? Arata ca reusesti sa te rupi de orice si sa te simti bine alaturi de cei care te invita la joaca sau la aventura.


Horoscop zilnic Sagetator

Persoana care iti apare azi in cale are un rol binefacator pentru tine. Iti ofera exact informatia de care aveai nevoie, sfatul util care te scoate din impas sau doar sansa de a iesi un pic din mediul tau obisnuit si a uita de toate. Fii deschis la propuneri, invitatii, discutii, noi cunostinte, pentru ca din contactul direct cu alte persoane se vor naste azi cele mai interesante planuri. Numarul doi are o importanta cu totul speciala, deci tot ce faci in tandem cu altcineva va avea succes si evolueaza pe teren sigur. Nu sta singur, asadar!


Horoscop zilnic Capricorn

Ceea ce pe tine te avantajeaza, pe altul il pune intr-o lumina deranjanta, dar ce conteaza cel mai mult in acest moment: binele personal sau altruismul? Chiar daca e o atitudine usor egoista, de vreme ce te gandesti numai la ceea ce iti convine tie, asta-i viata, azi unul e pe val, si altul in prapastie. Acum e momentul tau sa culegi roadele unei victorii, dar victoria ta se ridica pe esecul altei persoane. Daca te gandesti prea mult la aceasta discrepanta, nu vei mai simti satisfactia succesului.


Horoscop zilnic Varsator

Nimic nu-ti convine din ceea ce auzi, deoarece ti-ai agatat sperantele pe un anumit eveniment care nu vine in forma mult dorita. E pacat sa pierzi o multime de alte vesti sau solutii bune doar pentru ca nu raspund asteptarilor tale de moment, deci lasa supararea la o parte si incearca sa te multumesti si cu putin, cu ceea ce primesti in schimb. Uneori solutiile cele mai bune pot aparea intr-un ambalaj care nu-ti place la prima vedere, dar dupa ce vei depasi impresia initiala, ai putea descoperi ca meritau de fapt atentie. Asa si azi: accepta ce primesti de la ceilalti, chiar daca spui ca nu e ceea ce ai nevoie.
 

Categorie: Horoscop | Vizualizări: 277 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: acvaria, horoscop, horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop de azi | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar