Principală » 2014 » Iulie » 19 » Horoscop zilnic, horoscopul de azi Sambata 19 Jul, 2014
5:25 AM
Horoscop zilnic, horoscopul de azi Sambata 19 Jul, 2014

Horoscop zilnic Pesti

Esti pus pe sotii, cu gandul la vacanta, la distractie, la joaca. Te comporti ca un copil, poate si datorita prezentei celor mici in anturajul tau. Te distrezi alaturi de ei de parca ati fi de-o varsta, dar iti dai seama ca si copilul din tine mai cere uneori sa fie lasat sa se manifeste in voie. Nu e rau sa te simti liber sa faci ce vrei, pentru ca animi foarte bine atmosfera cu o atitudine atat de vesela si de energica, incat toata lumea se va implica trup si suflet intr-o activitate de week-end care se potriveste perfect acestei stari de buna dispozitie.


Horoscop zilnic Berbec

Cineva drag sufletului tau are nevoie de o vorba buna, de un ajutor salvator, si ii demonstrezi cate poti face pentru el daca ti-o cere. Esti alaturi de el trup si suflet, il incurajezi, ii oferi motive de speranta, incerci sa participi efectiv la rezolvarea problemelor sale si iti va fi recunoscator pentru binele pe care i-l faci cu draga inima! Esti capabil de adevarate sacrificii pentru cei la care tii, fiind modul tau de a le intoarce diverse servicii pe care si ei le-au facut pentru tine in momente similare.


Horoscop zilnic Taur

Nu poti avea si intuneric si lumina in acelasi timp, deci va trebui sa te imparti in asa fel incat sa gestionezi extremele mai eficient. Sunt aspecte care merg excelent, pe cand altele lasa mult de dorit, dar asa e viata: acum esti sus, acum esti jos, ca o roata care se intoarce intruna. Azi ai parte, asadar, de un eveniment fericit care te incanta, dar fericirea aceasta are si un pret de platit: un moment critic ce te supara profund. E ca si cum ai primi si o veste buna, dar si una rea cu care incepi?


Horoscop zilnic Gemeni

Trebuie sa fii prezent intr-o alta locatie decat cele cu care erai obisnuit in programul zilnic, caci prezenta ta este folositoare pentru rezolvarea cu succes a unor sarcini concrete. Calatoriile au rezultate vizibile, de care poti fi mandru. Nu te intorci acasa fara ceva palpabil, pe care sa-l consideri rodul material al eforturilor tale de azi. Posibil sa fii toata ziua pe drumuri, ceea ce poate fi extenuant, dar macar rezolvi cu brio ceea ce aveai in plan, nefiind deplasari inutile.


Horoscop zilnic Rac

Cea mai mare bucurie a zilei este sa socializezi, sa treci prin locuri pe unde ai ocazia sa te intalnesti cu amicii tai sau de a face noi cunostinte. Dialogul merge ca uns peste tot, pentru ca ai un talent aparte de a te adapta oricarui mediu si oricaror subiecte de conversatie. Esti primit cu bratele deschise de un grup de persoane pe care abia acum le cunosti, dar unde lasi o impresie excelenta, ceea ce iti va asigura o integrare rapida in noul mediu.


Horoscop zilnic Leu

Stai si cantaresti la rece o situatie si ajungi la o singura concluzie: sa-i pui punct aici. Consideri ca nu merita sa mergi mai departe, nici sa tot cari dupa tine la nesfarsit o stare de lucruri care nu mai aduce nimic nou, ca atare pregateste-te sa spui stop acum. De maine te vei putea detasa de toate, dar acum dedica-te unui bilant final care sa te ajute sa tragi linie: a fost bine, a fost rau? Acum poti spune mai clar pe ce nivel ai ajuns si apoi sa inchizi definitiv acel capitol, gata sa te apuci de altceva.


Horoscop zilnic Fecioara

Daca ai adunat o suma de bani si esti multumit de nivelul pe care te afli, nu te avanta deja in cumparaturi mai mult sau mai putin necesare, pentru ca vei regreta mai apoi atractia spre risipa. Uneori trebuie sa te gandesti si in perspectiva mai indepartata, pentru ca banii pe care ii detii acum vor fi folositori candva in viitor pentru un scop mult mai important decat cel care iti face astazi cu ochiul. Ar fi bine sa dai dovada de mai multa prudenta in chestiuni financiare!


Horoscop zilnic Balanta

Esti decis sa pui punct unei stari de lucruri care nu-si mai are rostul. Poate esti nevoit sa spui adio brusc, fara sa mai poti modifica ceva in ultima clipa, de aceea ramai cu un sentiment ciudat ca poate s-ar mai fi putut face ceva ca sa salvezi situatia. Pregateste-te sa o iei intr-un sens complet nou si, pentru ca de obicei nu esti atat de sigur pe deciziile tale, e si normal sa fii confuz si un pic temator cu privire la ce te asteapta de acum incolo. Mergi pe calea aleasa, fara sa mai privesti inapoi, fara regrete si nostalgii inutile.


Horoscop zilnic Scorpion

Ca sa poti trece mai departe la etapa urmatoare a unei actiuni ti se cere un compromis care merita facut. Chiar daca acum, pe moment, ti se pare un pret cam scump de platit, dupa ce totul va reintra in normal iti vei da seama ca a meritat totul de vreme ce ai depasit astfel un impas. Nu te crampona de piedici, ci concentreaza-ti atentia asupra perspectivelor viitoare ale acestui plan, pentru ca ele vor conta cel mai mult, nu obstacolele din prezent.


Horoscop zilnic Sagetator

E agitatie mare in jurul tau, intri in contact cu tot felul de oameni fata de fiecare trebuie sa-ti adaptezi modul de comunicare, pentru a fi corect inteles. Altfel te porti cu prietenii, si cu totul altfel cu familia sau partenerul de viata, deci incearca sa tragi o linie clara intre aceste planuri ale vietii tale in relatie cu ceilalti, ca nu cumva sa le incurci. Nu fi acid cu familia tot asa cum nu merita sa fii bland cu cei cu care iti masori fortele, deci ai grija cum te comporti cu ceri pe care ii intalnesti.


Horoscop zilnic Capricorn

Nimeresti intr-un mediu ostil, in care nu esti deloc sprijinit in ceea ce intentionezi sa faci. Vin prea multe refuzuri, prea multe atitudini ostile, si cum sa duci la indeplinire o sarcina in asemenea atmosfera? Incearca sa iesi din acest mediu apasator, pentru ca aici s-au adunat ori numai oameni pesimisti, care nu au curaj sa faca nimic de teama esecului, ori numai critici rautaciosi care iti tot pun bete in roate doar pentru ca ei nu sunt in stare de nimic. Tu ai putea face multe, dar ceilalti te trag inapoi.


Horoscop zilnic Varsator

Cu atitudinea pe care o ai, totul evolueaza in directia cea buna. Crezi cu tarie ca ceea ce faci are rezultate excelente si e doar o chestiune de timp pana vei ajunge la capat. Ai si rabdarea necesara, si tonusul ideal pentru a face tot ce-ti sta in putinta pentru a-ti materializa un gand. Poti uimi lumea prin ceea ce se naste din mintea sau din mainile tale, deoarece investesti toate resursele tale cele mai bune in acest sens: ambitie, incredere, placerea de a munci, spirit practic.
 

Categorie: Horoscop | Vizualizări: 309 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: horoscopul zilei, horoscop de azi, acvaria, horoscop, horoscop zilnic | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar