Principală » 2014 » Iulie » 15 » ARNOLD SCHWARZENEGGER, ACUZAT CĂ A OTRĂVIT MAI MULŢI DEŢINUŢI. Cum se apără actorul?
3:21 PM
ARNOLD SCHWARZENEGGER, ACUZAT CĂ A OTRĂVIT MAI MULŢI DEŢINUŢI. Cum se apără actorul?

Arnold Schwarzenegger susţine că nu este de vină pentru epidemia din cauza căreia deţinuţii s-au îmbolnăvit în închisoare, în timp ce era guvernator al statului California.

Arnold Schwarzenegger susţine prin documente legale că nu este personal responsabil pentru răspânidrea maladiei mortale în penitenciarul Valley State.

Arnold a fost dat în judecată de deţinuţii care pretind că s-au îmbolnăvit din cauza indiferenţei sale - închizându-i într-un peniteniciar în care maladia mortală făcuse deja victime.

În documentele judiciare, actorul spune că nu a fost indiferent, ba chiar a ţinut o conferinţă de presă pentru a se face cunoscută problema. Însă, el a fost ocupat cu conducerea statului, iar alte persoane au fost responsabile pentru rezolvarea problemei din închisoare, conform tmz.com

În concluzie, Arnold susţine că nu a fost persoanal de vină, dar în cazul în care subalternii săi au greşit, atunci aceştia vor da socoteală.

În anul 2009, un grup format din 22 de foşti şi actuali deţinuţi au intentat un proces împotriva lui Arnold Schwarzenegger, deoarece, penitenciarul în care aceştia au fost reţinuţi s-a confruntat cu o epidemie de "febră a văii" (coccidioimicoză). În acea perioadă, Schwarzenegger se afla la guvernare. Reclamanţii au cerut daune pentru îngrijiri mediacale şi prejudiciile aduse.

Categorie: Monden | Vizualizări: 243 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: epidemie, Arnold Schwarzenegger, detinuti | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar