Principală » Articole » Biografii » Vedete internaționale

Vanessa Paradis

Nascuta la St Maur, Franţa pe 22 decembrie 1972, Vanessa s-a bucurat cântând la o vârstă fragedă. Cariera ei a inceput sa se dezvolte dupa ce a fost descoperita la o emisiune TV populara intitulata L'École Ventilatoare Des Fans; un program de televiziune francez, care oferă copiilor mici posibilitatea de a demonstra talentele lor.

Ani mai târziu, când Vanessa avea treisprezece ani, ea a înregistrat primul ei single numit “La Magie Des Surprises-Parties”. Cariera ei a crescut foarte mult într-adevăr atunci când unchiul ei, producator, Didier Pain, a lucrat cu o cântăreaţă pe un cântec intitulat “Joe Le Taxi” în care Vanessa a fost invitata să cânte. Rezultatul a fost un succes instantaneu.

În 1988, primul ei album a fost “M & J”, şi ea a lansat mai târziu “Variations Sur Le Mme t'aime”. Al doilea album, auto-intitulat Vanessa Paradis a fost produs de prietenul ei de atunci Lenny Kravitz în anul 1992.


Înainte de a se muta în lumea modei în 1994, Vanessa a efectuat pe scenă pentru ultima dată. Ea a confirmat poziţia ei ca model si apare in reclame pentru revista Coco Chanel. Ai văzut vreodată reclame comerciale in care o femeie mimeaza o pasăre în interiorul unei cuşti de aur? Ei bine, asta a fost frumoasa Vanessa.

Culoarea ei pe ecranul de argint a devenit un succes instantaneu, atunci când ea a jucat în Noce Blanche. Pentru performanta ei deosebita în film, Vanessa a luat acasă premiul Caesar (echivalentul francez al unui Oscar). În acest moment, Vanessa si-a dat seama că ea a preferat în actoria in detrimental muzicii. Ea mai târziu a continuat să fie stea în “Elisa” si “Un Amour de Sorciere”.

Vanessa a dobândit, de asemenea, un rol important în “Une Chance Sur Deux”. Din nefericire, la 17 ianuarie 1998, ea a fost implicata într-un accident cu snowmobilul în Canada, unde si-a rupt piciorul în patru locuri. Ea a fost repede operata la Paris la 20 ianuarie 1998. Spre disperarea ei, accidentul a împiedicat-o de a juca in filmul viitor.

Vanessa detine o casa din Manhattan, unde se bucură de linişte relativă şi de anonimatul SUA – un cadou de care se bucura mai multe celebrităţi străine. Visul ei mare de a avea un copil a prins viaţă pe 27 mai 1999, când ea şi Johnny Depp au salutat sosirea pe lume a lui Lily Rose.

Categorie: Vedete internaționale | Adăugat de: Cezar (2014-07-13)
Vizualizări: 263 | Tag-uri: Vanessa Paradis | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar