Principală » Articole » Biografii » Vedete din România

Oana Cuzino

Oana Cuzino este medic primar geriatru si doctor in stiinte medicale si este cea care coordoneaza primul brand transmedia pentru femei "Ce se intampla, doctore?".

Cariera:

Este de asemenea si prezentatoarea emisiunii "Ce se intampla, doctore?" difuzata la Pro tv international, dar si in cadrul Stirilor Pro tv. Pe langa postul de prezentatoare, este si director editorial al revistei lunare "Ce se intampla, doctore?".

Debutul ca scriitor si l-a facut in anul 2000 cand a publicat romanul "Dincolo de prezent". Trei ani mai tarziu a publicat o a doua carte, inspirata de experienta de proaspata mamica "Sunt gravida, ce sa fac?", iar in 2006 a lansat o noua carte dedicata ingrijirii si sanatatii "Frumusetea nu este o misiune imposibila", realizata in colaborare cu un estetician r

enumit din SUA, Luciana Stanciu.

Ca jurnalist a debutat in 1998 la cotidianul National, dar ea a mai colaborat si cu ziarul Gardianul, unde semna o rubrica medicala saptamanala. In televiziune a intrat un an mai tarziu, la postul public de televiziune unde a prezentat o emisiune pe teme medicale timp de 3 ani, iar din toamna lui 2002 Oana prezinta emisiunea matinala "Ce se intampla, doctore?", una dintre cele mai longevive emisiuni medicale din Romania. A fost colaborator permanent al ziarului Libertatea, din septembrie 2006 realizeaza o rubrica permanenta de sanatate si la revista Maxim.

Oana a devenit medic specialist geriatru in 2000, medic primar geriatru in 2004 si doctor in medicina in 2004.



Pe scurt despre Oana Cuzino:

Nume: Oana Stern-Cuzino
Locul nasterii: Bucuresti, Romania
Data nasterii: 20 Iunie 1971
Zodia: Gemeni
Frati/Surori: Un frate
Culoarea ochilor: Caprui inchis
Culoarea parului: Saten
Greutate: 55 kg
Nationalitate: Roman
Etnie: Roman
Stare civila: Casatorita
Sot: Yoav Stern
Copii: O fata Naomi
Ocupatie: Prezentator tv, medic primar
Studii: UMF Carol Davila Bucuresti

De ce este faimoasa Oana Cuzino?

Oana Cuzino a intrat in atentia publicului datorita emisiunii "Ce se intampla, doctore?", pe care o prezinta la Pro tv din anul 2002, si care s-a bucurat de mare succes, fiind foarte urmarita.

De ce ne place Oana Cuzino?

A cucerit publicul atat prin frumusetea ei cat si prin naturalete si inteligenta, fiind una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv.

Categorie: Vedete din România | Adăugat de: Cezar (2014-07-12)
Vizualizări: 533 | Tag-uri: Oana Cuzino, biografii | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar