Principală » 2014 » Octombrie » 3 » Steaua a pierdut al doilea meci din grupele Europa League, 1-3 cu Dinamo Kiev
11:39 AM
Steaua a pierdut al doilea meci din grupele Europa League, 1-3 cu Dinamo Kiev

Steaua a pierdut al doilea meci disputat în grupa J a Europa League, 1-3 cu Dinamo Kiev, la capătul unei prestaţii dezamăgitoare.

 
În ciuda eşecului din Ucraina, campioana României rămâne pe poziţie de calificare, ocupând locul 2 în grupă, datorită golaverajului superior faţă de Aaalborg, care s-a impus 1-0 în faţa portughezilor de la Rio Ave.  
 
Deschiderea scorului a venit cu cinci minute înainte de pauză, când Yarmolenko, lansat superb de Belhanda din lovitură liberă, a scăpat uşor din marcajul lui Sânmărtean şi l-a învins pe Arlauskis din câţiva metri.
 
Steaua putea egala la ultima acţiune înainte de pauză, dar lovitura de cap a lui Iancu , aflat în poziţie ideală, a trecut mult peste poartă.
 
În debutul părţii secunde, Kravets şi Lens au ratat incredibil din situaţii de unu contra unu cu Arlauskis, în timp ce Szukala şi Varela au avut şansa egalării la un corner executat de Keşeru, însă cei doi fundaşi ai roş-albaştrilor au trecut la câţiva centrimetri de mingea care a traversat agonizat careul mic al ucrainenilor.
 
În cele din urmă, în minutul 66, Dinamo Kiev s-a desprins la 2-0, graţie golului marcat de Kravets, la capătul unei faze superbe, la care au mai participat Lens şi Yarmolenko.
 
Cu zece minute înainte de final, Costel Gâlcă l-a trimis pe teren pe Rusescu, iar atacantul stelist a păstrat speranţele într-un rezultat pozitiv cu reuşita sa din minutul 89, dar Teodorczyk a punctat pentru gazde în al doilea minut de prelungire şi a refăcut diferenţa de două goluri.
 
În cealaltă partidă din grupa J, în Danemarca, Aalborg s-a impus cu 1-0 în faţa lui Rio Ave, unicul gol al meciului fiind marcat în debutul reprizei a doua de Nicklas Helenius.
Categorie: Sport | Vizualizări: 333 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: dinamo kiev, Steaua | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar