Principală » 2014 » Iulie » 7 » RĂZBOI VIRTUAL între ELENA UDREA şi MRU
0:38 AM
RĂZBOI VIRTUAL între ELENA UDREA şi MRU

Război virtual între Elena Udrea şi Mihai Răzvan Ungureanu. Prin scrisori deschise, cei doi se acuză reciproc de divizarea dreptei. Mai exact, Mihai Răzvan Ungureanu o acuză într-o scrisoare publică pe şefa PMP că a distrus şansele de unire a dreptei şi că împarte "certificate de băsism". Elena Udrea nu a ezitat să îi dea replica. Ungureanu, creaţia politică a lui Traian Băsescu, a pierdut guvernarea din aroganţă.

MIHAI RĂZVAN UNGUREANU, preşedinte Forţa Civică
„Militaţi public pentru unificarea dreptei. Dar cumulată în jurul dumneavoastră. Vă atrag atenţia că sunteţi printre artizanii distrugerii dreptei.”

Este acuzaţia adusă de Mihai Răvan Ungureanu preşedintelui PMP, Elena Udrea, într-o scrisoare deschisă. Replica a venit imediat.

ELENA UDREA, preşedinte PMP: ”Şi dumneavoastră aţi fost, ca mulţi alţii, creaţia politică a lui Traian Băsescu, care v-a NUMIT în toate funcţiile pe care le-aţi ocupat: de la cea de ministru şi apoi de şef SIE, până la cea de prim-ministru. Acest lucru nu v-a împiedicat să vă deziceţi de Preşedinte începând chiar din zilele suspendării acestuia exact în urmă cu doi ani şi să îl atacaţi ori de câte ori vreun consultant v-a spus că asocierea cu Traian Băsescu nu mai este profitabilă”, acuză liderul PMP.

Mai mult, preşedintele Mişcării Populare îi reproşează lui Mihai Răzvan Ungureanu că din cauza aroganţei lui PDL a pierdut guvernarea în 2012.

“Din cauza aroganţei de care aţi dat dovadă în 2012, PDL a pierdut guvernarea, lucru care nu s-ar fi întâmplat niciodată dacă Emil Boc rămânea Premier. La fel cum aş putea să spun că aceeaşi aroganţă deja caracteristică reprezintă unul dintre motivele pentru care formaţiunile din Opoziţie sunt atât de divizate – nu sunteţi dumneavoastră cel care a condiţionat de fiecare dată un proiect unionist (cu PMP sau cu PDL) de desemnarea ca şi candidat la prezidenţiale?”, încheie Elena Udrea scrisoarea adresată lui Mihai Răzvan Ungureanu.

Categorie: Politică | Vizualizări: 600 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: mur, Elena Udrea, razboi virtual, razboi virtual elena udrea mru | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar