Principală » 2014 » Iulie » 14 » Horoscopul dragoste - Horoscop dragoste 14 - 20 Iulie 2014
7:18 AM
Horoscopul dragoste - Horoscop dragoste 14 - 20 Iulie 2014

Horoscop dragoste berbec - Horoscop dragoste 14 - 20 Iulie 2014

Esti iute la manie si nu-ti controlezi eficient nervii, iar partenerul incearca sa-ti inabuseasca iesirile, evitand orice confruntare. Situatia tensionata dintre voi ii deranjeaza pe ceilalti membrii ai familiei care simt ca atmosfera de-acasa s-a schimbat de cand cu aceste ciocniri de orgolii. Gaseste o solutie de a readuce armonia si linistea in propriul camin! Sensibilitatea si emotia puternica va cuprind mai mult decat de obicei si veti simti nevoia de a va raporta mai mult la aceste aspecte ale iubirii. Pe masura ce comunicarea cu partenera se inteteste aveti grija ca aceasta sa nu depaseasca anumite granite pentru a nu ajunge mai apoi la schimburi de replici pe care ulterior voi sau partenera sa le regretati. Oportunitati amoroase noi pot aparea acum mai degraba din exterior catre voi si desi la prima vedere sunteti lasati sa credeti ca voi detineti controlul, veti constata ulterior ca nu este chiar asa. Aspectele de gelozie sau mandrie in raport cu imaginea relatiei voastre va pot cuprinde mai usor acum si este bine sa alegeti sa manifestati partea frumoasa a relatiei voastre in vazul celorlalti cu respect reciproc si incredere. O excursie de vis poate fi o solutie buna mai ales daca simtiti impulsuri instinctuale la adresa partenerei, cu siguranta un mediu natural va va ajuta pe amandoi sa va relaxati in timp ce va bucurati de esenta romantei voastre.

Horoscop dragoste taur - Horoscop dragoste 14 - 20 Iulie 2014
 

Apar la ordinea zilei discutiile in contradictoriu cu cel drag legate de domeniul profesional si de stabilitatea finaciara a familiei. Chiar nu intelegi de unde au pornit ingrijorarile partenerului si te deranjeaza faptul ca a decis sa-ti strice weekend-ul vorbind despre temeri si nemultumiri nefondate. Va place iubirea triumfatoare si in acest sens sunteti binedispus de fiecare oportunitate care apare de a va scoate iubita in ochii lumii si a arata si celorlalti puterea legaturii sincere de iubire dintre voi. Veti simti nevoia sa comunicati mai mult si sa va ganditi la cat de ideal este tot ceea ce se intampla in relatia voastra de dragoste, dar pentru a nu deveni prea pretentiosi , nu uitati ca pentru inceput este suficient sa cadeti de comun acord ca se poate si mai bine, luand lucrurile treptat si pas cu pas. Uneori apasarile financiare sau cele de la locul de munca va pot aduce in situatia de a prefera relaxarea dulce de acasa alaturi de partenerul vostru, asa ca puteti incerca sa colorati aceasta experienta a vietii voastre prin mici aranjamente si decoruri surpriza, cu siguranta prietenul vostru va aprecia eforturile voastre de a cauta in fiecare aspect al vietii manifestarea iubirii ce va uneste. Uneori pasii decisivi porniti de partenerul vostru inspre afisarea publica a relatiei voastre sau oficializarea ei va iau prin surprindere si pe nepusa masa , dar intotdeauna in astfel de cazuri este bine sa va lasati condusa de vocea inimii, sunt ocazii care isi pierd farmecul daca nu sunt traite si apreciate la maxim. Relatia voastra cu prietenii poate avea de suferit daca ii veti neglija prea mult in raport cu prorpia relatie de dragoste, dar asta nu inseamna ca este cazul sa ii puneti mai presus de iubire, asa ca incercati sa adoptati o atitudine cat mai inteleapta cu putinta.
 
Horoscop dragoste gemeni - Horoscop dragoste 14 - 20 Iulie 2014
 
Nivelul de incredere oscilant in ceilalti si in tine insuti te deruteaza si te pozitioneaza intre dorinte de momente si asteptari de viitor care nu se aseamana prin nimic si duc in directii diferite duminica aceasta. Nu ai rabdare sa primesti ceea ce astepti de la partener, fapt care-l pune intr-o pozitie incomoda. In loc sa te nemultumeasca faptul ca nu primesti ceva, preia tu initiativa! Energia debordanta de care dispuneti in aceasta perioada va ajuta si in plan amoros, deoarece gasiti noi modalitati de a interactiona cu prietenii alaturi de persoana iubita, asa ca este un moment ideal pentru a o introduce in atmosfera gastii voastre . O comunicare intensa cu partenerul de viata se poate sfarsi mai des acum cu propuneri indecente , astfel ca aveti grija ca dormitorul sa fie liber, cu siguranta caldura soarelui si placerea simturilor nu sunt manifestate doar de vremea torida de afara. O comunicare directa dar in acelasi timp sensibila cu partenera de viata face ca multe dintre problemele ramase nerezolvate sa iasa acum la suprafata asa ca inarmati-va amandoi cu rabdare pentru a face fata provocarilor intr-un sens evolutiv si comun benefic. O excursie de neuitat poate sa va schimbe starea si sa va innoiasca conceptia rezervata despre iubire dupa ce intalniti o persoana care va scoate din mediul static pentru a va arata ca si in dragoste se poate si altfel.
 
Horoscop dragoste rac - Horoscop dragoste 14 - 20 Iulie 2014
 
Nu este o idee tocmai buna sa incerci lucruri noi pe plan intim lunea aceasta, chiar daca crezi ca aceasta initiativa ar readuce spontaneitatea in dormitor. S-ar putea ca persoana iubita sa nu fie atat de dispusa sa experimenteze ca si tine. Inainte de a-ti face planuri de viitor care implica investitii de timp, energie si financiare, cauta sa iesi din impasul emotional in care va regasiti. Indiferent cat de apasatoare poate fi problema devotamentului in aceasta perioada, nu uitati ca soarta ne ofera mereu prin ricoseu alte si alte solutii amoroase astfel incat este bine sa stim ca avem in permanenta un colac de salvare si depinde doar de noi cand si daca dorim sa apelam la aceasta varianta de rezerva. Felul mai subtil in care percepeti iubirea va face sa intelegeti anumite aspecte din trecutul povestilor voastre de dragoste si acest lucru ar trebui sa va bucure pentru ca fiecare episod trecut inteles nu face decat sa va ajute sa mergeti mai departe cu si mai mult elan si bucurie. Aventurile amoroase se muta la locul de munca si va trebui sa aveti grija ca o eventuala innoire in acest sens sa se produca alaturi de persoana iubita si nu din cauza ei. O iubire profunda nu poate fi lipsita de senzualitate iar felul in care voi percepeti acest lucru este simit si de partener care gaseste cu indemanare punctele declansatoare ale bucuriei comune de neuitat. Parca va sta gandul mai mult la persoana iubita decat la munca si va trebui sa gestionati cu intelepciune acest lucru pentru a nu ajunge in situatia de a fi nevoit sa cautati noi surse de finantare.
 
Horoscop dragoste leu - Horoscop dragoste 14 - 20 Iulie 2014
 
Partenerul tau de viata pare mai interesat lunea aceasta de problemele celorlalti decat de provocarile cu care se confrunta familia voastra. Probabil are impresia ca probele prin care treceti nu sunt atat de serioase si ca nu este cazul sa se alarmeze si sa se implice degraba in rezolvarea lor. Absenta ta fizica sau mentala din weekend pe acest plan poate pune gaz pe foc. Uneori simtiti ca o iesire din cotidian ar fi varianta ideala de a petrece timpul liber atat alaturi de persoana iubita cat si de prietenii apropiati, dar iluzia faptului ca puteti sa le faceti cu brio pe toate odata va poate aduce decizii rationale si ceva mai rezervate Unele detalii nu pot fi observate decat odata cu trecerea timpului si puteti observa ca experienta relationala va ajuta acum sa puneti pe picioare o veche incurcatura amoroasa, iesind cu bine dintr-o situatie dificila. A fi in centrul atentiei alaturi de persoana iubita nu inseamna ca trebuie musai ca decorul sa fie cel mai fastuos si veti vedea ca si intr-un mediu ceva mai restrans participand impreuna la activitati recreative va fi suficient pentru a incheia un weekend indragostit si cu zambetul pe buze . Unele vindecari relational-intime pot veni si in urma unor aventuri iluzorii si o eventuala degenerare a unei situatii aparent banale intr-una din care atat voi cat si partenerul veti avea de invatat cateva lectii de viata nu trebuie nicidecum sa va sperie, cursul lucrurilor isi are sensul sau firesc si voi veti avea sansa sa aveti parte de maximul de aventura, chiar daca acest lucru va presupune cateva mici sacrificii. Uneori nevoia instinctuala de a innoi ceva la povestea voastra de iubire va poate aduce in situatia de a face gesturi exagerate asa ca aveti grija sa nu exagerati si sa manifestati tandrete si bunatate la adresa partenerei voastre.
 
Horoscop dragoste fecioara - Horoscop dragoste 14 - 20 Iulie 2014
 
Primesti inspiratie de la persoana iubita si te simti impulsionat sa-ti manifesti creativitatea martea aceasta. Nu este exclus ca cel drag sa te ajute sa-ti depasesti eventualele blocaje verbale sau sa-ti ofere sfaturi pertinente legate de cum ti-ai putea transmite cat mai bine ideile. Nu este nevoie sa-i explici cu lux de amanunte situatia in care esti, pentru ca-si va da seama singur prin ce treci. Vindecarile emotionale se fac mai degraba in aceasta perioada prin intermediul comunicarii, asa ca va puteti concentra mai mult spre a supune dezbaterii alaturi de partenerul vostru a aspectelor relatiei voastre ce sunt departe inca de a fi ideale, dar aveti grija sa nu fiti exagerat de critica la adresa acestuia si pastrati un fundal al iubirii si respectului reciproc. Situatiile de viata va pot aduce sub presiunea de a impaca capra si varza atunci cand partenera voastra se afla in mijlocul unei discutii contradictorii in cadrul gastii voastre de prieteni, iar aici intelepciunea voastra poate ajuta si veti putea observa ca initiativa voastra in acest sens va avea parte de o apreciere pe masura atunci cand apele se vor linisti. Viata complexa pe care o aveti in fiecare zi va aduce acum in postura de a pretui si mai mult clipele de iubire pe care le petreceti in compania persoanei iubite si puteti constata cu aceasta ocazie cat de mult conteaza sa ai alaturi de cine impartasi in interconectare totala emotia si bucuriile unei povesti frumoase de dragoste. Este timpul pentru noi aventuri senzuale sub lumina reflectoarelor de noapte asa ca aveti ocazia sa va aduceti aminte cum erau vremurile in care nimic nu va scapa atunci cand era vorba de o noua aventura amoroasa dublata de profunde experiente senzuale. La orizont apare o persoana suspecta de a fi partenerul ideal insa aparentele uneori inseala asa ca va trebui sa indrazniti sa intrati in detalii daca vreti sa va convingeti ce aveti de fapt in fata ochilor si a nu regreta mai tarziu ca nu ati mers pana la capat pentru iubire, atunci cand chiar era cazul.
 
Horoscop dragoste balanta - Horoscop dragoste 14 - 20 Iulie 2014
 
Partenerul tau de viata este acela care tulbura apele in care va scaldati sambata aceasta. Daca este inevitabila izbucnirea unui conflict, ar fi rezonabil daca l-ati consuma in intimitatea propriului camin si nu la o reuniune de familie, in vazul tuturor. Mai bine va spalati rufele acasa, decat sa ajunga la urechile rudelor problemele voastre de cuplu. Decenta si discretia sunt de preferat! Simtiti nevoia de a evada si daca s-ar putea v-ati face pe loc bagajele si ati disparea alaturi de persoana iubita intr-un peisaj de vis, departe de cotidian si de grijile aferente vietii de zi cu zi asa ca dati-va silinta si faceti tot posibilul de a gasi macar cateva zile in care sa va realizati visele alaturi de persoana iubita. Desi iubirea in forma ei romantica este prezenta in mare masura in viata voastra , va este de multe ori deosebit de dificil sa faceti anumite alegeri si chiar daca o activitate relaxanta sau o noua interactiune cu persoana iubita va da incredere ca va fi bine, doar implicarea voastra totala va fi cea care veti simti ca va garanteaza un succes de lunga durata. Uneori o comunicare pe care o considerati perfecta in raport cu partenerul vostru include un bagaj ceva mai consistent de ascunzisuri si strategii bazate pe compromis verbal , astfel ca poate uneori a pune punctul pe ‚i’ desi este ceva mai neplacut poate sa va aduca beneficii mult mai consistente decat va imaginati la prima vedere. Focul iubirii nu poate fi inlocuit de nici o alta senzatie si mai ales atunci cand sentimentele voastre se impart in mai multe directii veti vedea ca desi telenovela vietii voastre amoroase se complica la nesfarsit, atunci cand reusiti sa fiti sincer cu voi in intimitate, lucrurile sunt de fapt mult mai simple si foarte clare. Noi experiente de asternut va pot aduce o mai buna perceptie a unor aspecte ce tin de legatura dintre relaxare si bucurie senzuala si daca va veti permite aceasta noua abordare veti vedea ca raiul amoros poate fi adus, ce-i drept cu ceva truda, pana in bratele voastre in care nu mai are parte de patima in imbratisare doar perna.
 
Horoscop dragoste scorpion - Horoscop dragoste 14 - 20 Iulie 2014
 
Poate ca ti-ai dori ca cei dragi sa se intereseze mai mult de starea ta sufleteasca lunea aceasta si sa observe ca ceva nu este tocmai in regula cu tine. In schimb, ei sunt de parere ca fiecare dintre voi are o problema si ca nu ar trebui sa te plangi prea mult. Refugiul ti-l gasesti marti in bratele partenerului, dar nu tine o vesnicie. In weekend, te preseaza si cel drag sa te aduni urgent. Nemultumirile cauzate de excese ale voastre sau ale persoanei iubite ar trebui sa nu va infurie atat de tare intrucat este greu de crezut ca ceea ce va este extrem de placut acum nu va va fi si pe viitor, asa ca nu disperati daca aveti, voi, sau partenera o perioada de moment mai nefasta, lucrurile vor reveni la normal cat de curand. Este bine sa comunicati mai mult emotiile partenerului in aceasta perioada, dar fara sa lasati ca acest lucru sa devina o parodie plina de suspiciuni si alte interese, lasati-va inima sa vorbeasca sincer si veti descoperi ca simplitatea si desfasurarea fireasca a lucrurilor este de multe ori mai importanta. Va lipiti cu greu de notiunea de stabilitate in povestile voastre de iubire si asta va indruma spre a va irosi energia in multiple directii uitand ca pe termen lung nu veti putea rezista in acest ritm oricat de mult ati interschimba unele aspecte cu celelalte asa ca poate mai indicat ar fi sa va stabiliti anumite perioade de recuperare pentru binele sanatatii voastre. Sunteti in centrul atentiei indiferent unde mergeti si desi nu va displace, uneori aveti tendinta sa deveniti putin suspiciosi la adresa celor care va fac apropouri dar asta nu inseamna ca fiecare dintre aceste persoane are intentii ascunse sau clare la adresa voastra, in lumea zilelor noastre exista inca si multa superficialitate dublata de gesturi facute doar de dragul de a fi facute.
 
Horoscop dragoste sagetator - Horoscop dragoste 14 - 20 Iulie 2014
 
Te asteapta la inceputul saptamanii intamplari care par sa prevesteasca evenimente viitoare, intalniri care-ti starnesc senzatia de deja-vu si coincidente stranii care par sa faca parte dintr-un plan de geniu, pus la punct cu desavarsire. Ti se permite martea aceasta sa te delectezi cu aroma linistii si a armoniei de acasa, dar felul in care te porti dicteaza gustul care-ti ramane pe limba. Iubitul va poate influenta ceva mai mult in bine in stabilirea raporturilor pe care le aveti cu gasca voastra de prieteni si chiar daca initial aveti impresia ca se baga acolo unde nu ii fierbe oala si va pune in pericol libertatea personala de care aveti nevoie, de multe ori parerile din exterior si venite din partea unei persoane care va iubeste veti constata ca sunt mult mai potrivite cu situatia reala asa ca tineti cont de parerea acestuia, el nu va poate veni decat in ajutor, indiferent de turnura pe care mai apoi o pot lua lucrurile. Veselia alaturi de partenera voastra se imbina cu certurile si uneori pare ca singura solutie ar fi tacerea, astfel ca in loc de a reactiona si voi si a intretine dezechilibrul va puteti imagina ca astupati zona de conflict cu un val de liniste ce pastreaza viabila pentru momonetul prezent doar bucuria si bunastarea in doi. Motivele ce tin de imaginea de sine ca statut social par sa se amestece cu deciziile de a reveni asupra unei partenere de viata , si desi iubirea invinge orice bariere, fiti convins ca inainte de a actiona ceea ce aveti de gand sa faceti este acelasi lucru cu ceea ce ganditi si ceea ce spuneti, pentru a nu avea de suferit pe viitor. Dorul de duca va apuca in urma unor dispute emotionale cu persona iubita si ar fi bine sa va ganditi de doua ori inainte de a face un pas decisiv in aceasta directie, rareori veti mai fi primit apoi inapoi in aceleasi conditii.
 
Horoscop dragoste capricorn - Horoscop dragoste 14 - 20 Iulie 2014
 
Se anunta rasturnari de situatie pe plan familial, revolutii la care nu te-ai fi gandit si ale caror efecte se rasfrang si la nivel profesional unde faci fata provocarilor cu mai multa dificultate decat pana acum, dar si in segmentul amoros, atentand la sensibilitatea partenerului de viata. Mare atentie la incercarile de santaj emotional care pot avea loc duminica. Veti putea constata cat de importanta este afisarea la bratul persoanei iubite atunci cand vine vorba de aprecierea personalitatii voastre de catre mediul social in care sunteti interesat sa ascensionati asa ca nu va ramane decat sa multumiti universului ca va aflati in aceasta postura amoroasa de invidiat. Chiar daca uneori reactiile partenerei devin mai degraba emotionale, veti constata ca de cele mai multe ori dorintele voastre se implinesc in cele din urma, insa nu facti un obicei din aceasta tactica, puteti deveni prea manipulativ exact acolo unde nu prea va este favorabil, mai ales pe termen lung. Pornirile instinctuale cuceritoare va pot face sa sariti masura in ceea ce priveste abordarile la adresa sexului opus asa ca de cele mai multe ori veti fi nevoit sa va retrageti cuvintele, mai ales pentru a nu da nastere la interpretari care, profitand de aceasta exceptie, sa va stirbeasca imaginea. Mecanica si dinamica planului de vacanta sunt obiect de a va impresiona iubita, chiar daca pentru voi costurile aferente pot deveni apasatoare, o noua locatie si o imbinare a utilului cu placutul sunt cele mai bune solutii pentru situatia in cauza. Manifestarile emotionale pot escalada peste limita maxima admisa in aceasta perioada, dar asta nu inseamna ca nu se poate ca fiecare dintre voi sa fie in armonie in timp ce isi manifesta impulsurile si nevoile afective, va fi o provocare careia va trebui sa ii faceti fata mai ales in aceasta perioada.
 
Horoscop dragoste varsator - Horoscop dragoste 14 - 20 Iulie 2014
 
Eventualele planuri pe care ti le-ai creionat de a face cate ceva prin gospodarie sunt eclipsate de problemele profesionale, in special de cele cu sefii de care nu ai reusit sa te desprinzi cu totul nici la sfarsit de saptamana. Concentreaza-te pe ceea ce ai de facut acasa si lasa grijile pe lunea viitoare cand poti schimba ceva la serviciu. Tine cont de prioritati! Aspectele conexe ale vietii va pot aduce mai multe obstacole dificile dar in permanenta veti gasi resurse prin care sa compensati aceste neplaceri prin raportarea la propria poveste de amor, cu singura conditie ca aceasta sa aiba loc intr-un mod triumfator, plin de incredere si initiativa, deoarece o conditie esentiala a succesului este credinta in faptul ca meritati sa va bucurati pe deplin de ceea ce este deja al vostru. Uneori inventivitatea deosebit de indrazneata de care dati dovada atunci cand vreti sa manifestati cu orice pret si sa experimentati bucuriile iubirii se manifesta in plan material prin sanctiuni pe care le primiti la adresa capacitatii voastre de a trata cu intelepciune conceptul de devotament asa ca mai ales atunci cand va aflati in vazul lumii este bine sa fiti precauti in raport cu astfel de aspecte ale iubirii. Partenera va recunoaste iubirea uriasa de care dati dovada la adresa ei si mai ales in ultima perioada veti avea ocazia sa vedeti ca nici o ipostaza nu este mai fericita in dragoste decat cea in care permiteti unei persoane convinse sa va invaluiasca cu energia ei iubitoare deosebit de inalta. Gandul va sta de multe ori la cum sa va faceti mai bine treaba si astfel aveti tendinta de a uita de iubire sau de a o plasa dupa celelalte obligatii din societate astfel ca este bine sa retineti ca o perioada de moment ceva mai activa in alte sectoare ale vietii nu trebuie sa va umbreasca iubirea sau sa o arunce in afara cutiutei cu lucruri de importanta vitala pentru voi, ca si contributoare la armonia, sanatatea trupului si a sufletului vostru.
 
Horoscop dragoste pesti - Horoscop dragoste 14 - 20 Iulie 2014
 
Nu reusesti sa speculezi momentele potrivite cu care te intalnesti pentru ca faci si spui lucruri in ritmul tau personal, fara a da dovada de viteza de reactie si prezenta de spirit. In plus, nici nu esti prea increzator ca se cade sa verbalizezi gandurile care-ti trec prin minte, dar adevarul este ca-ti sapi singur groapa, autocenzurandu-te atat de mult. Da dovada de initiativa! Emotia iubirii se imbina perfect cu dorintele voastre senzuale si s-ar putea spune ca aceasta perioada este de neuitat in raport cu oportunitatea de a trai cu adevarat o frumoasa poveste de dragoste, asa ca fiti pregatiti sa va bucurati din plin de sansa pe care acum v-o ofera universul. Bucuria caminului se imbina cu disputele cu subiect amoros astfel ca usor usor veti fi implicat chiar si fara voia voastra in niste scenarii exagerate care nu va apartin in totalitate, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa va pastrati calmul si sa reusiti sa echilibrati aceste aspecte avand la baza vibratia inalta a iubirii. Munca va aduce bucurii ale iubirii si puteti constata cu mirare ca singura modalitate de a evita dezastrul provocat de cauze amoroase este sa cautati sa imbinati in permanenta si cu precautie utilul cu placutul. Mesajul iubirii se impleteste cu visarea unei relatii ce se vrea a fi cu adevarat divine, dar retineti ca mai sunt multi pasi pana departe iar bucuria momentului nu poate compensa lipsa unei adevarate intentii din partea partenerului pentru o relatie de lunga durata. Inovatiile iubirii devin o carte recunoscuta ca fiind citita pentru voi pe masura ce imbinati emotia cu felul aparte in care o manifestati, asa ca profitati de buna dispozitie pentru a va bucura la maxim de aceste clipe.
Categorie: Horoscop | Vizualizări: 335 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: horoscop saptamanal, horoscop de dragoste, horoscop yilnic | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar