Principală » 2014 » Iulie » 15 » Horoscop zilnic, horoscopul de azi Marti 15 Jul, 2014
7:51 AM
Horoscop zilnic, horoscopul de azi Marti 15 Jul, 2014

Horoscop zilnic Pesti

Porneste cu incredere in sensul pe care tocmai l-ai ales, convins ca ai facut cea mai buna alegere si ca, la capat, te asteapta adevarul. Poate e un demers cu implicatii juridice, oricum, scopul catre care te indrepti este acela de a face lumina si a arata care e realitatea. Azi, adevarul are cele mai mari sanse sa iasa la lumina, si, daca acesta este telul tau suprem, lupta cu toate armele pentru a-l obtine si a-l arata lumii. Daca tu nu te simti cu musca pe caciula cu nimic, ai toate sansele sa-ti demonstrezi nevinovatia si de a-i demasca, in schimb, pe cei vinovati.


Horoscop zilnic Berbec

Intri intr-o competitie alaturi de rivali puternici, dar nu ti-e deloc teama de confruntare, pentru ca esti stapan pe situatie si ai toate sansele sa te impui. Fata de contra-candidatii tai, tu ai un atu forte: un dram de tupeu car te ajuta sa treci peste orice piedica, la care se adauga si resurse imense de energie, care, coroborate, te vor propulsa direct in frunte. Succesul poate fi al tau, deci implica-te fara teama in lupte de opinii, concursuri sau conflicte din care trebuie sa iesi invingator. Poti fi primul!


Horoscop zilnic Taur

Linguselile unui coleg vor ajunge acolo unde si-a propus, pentru ca poate castiga ceva de la tine doar pentru cu vorbe dulci. Apeleaza la minciuna, la prefacatorie, la masti care te conving mult prea usor, dar in spatele lor nu se ascund ganduri atat de bune. Din pacate, mai credul din fire, te vei lasa pacalit de metoda sa de cucerire si-i vei oferi, in final, ceea ce urmareste de la tine. Esti atat de bun la suflet, incat tratezi gesturile sale de prietenie ca fiind sincere, dar el nu vrea altceva decat sa-si atinga scopurile prin intermediul tau.


Horoscop zilnic Gemeni

Ai un sentiment ciudat cu care te-ai trezit de dimineata, cum ca ceva urmeaza sa se incheie in mod ciudat si nedorit. Nu e o emotie prea placuta, e ca tracul de dinaintea unui eveniment caruia ii acorzi semnificatii deosebite, si ai tendinta de a lasa frica sa se manifeste deasupra tuturor celorlalte emotii. Daca presimti ca nu duce intr-o directie buna, mai bine te confrunti direct cu motivul temerilor tale, poate se mai poate redresa ceva inainte. Altfel vei regreta mai apoi ca nu ai luat masuri cand ceva iti atragea atentia ca s-ar putea intampla odata si-odata.


Horoscop zilnic Rac

Te afli intr-un mediu populat cu foarte multa lume si acolo unde e aglomeratie, sunt si personalitati foarte diverse cu care trebuie sa comunici tolerant si cu multa rabdare. Fa un efort sa te adaptezi tu acestui mediu, nu invers, pentru ca nu-i poti face tu pe ceilalti sa fie de acord cu tine. Majoritatea primeaza aici, ca atare trebuie sa mai renunti tu la principii sau la pretentii ca sa fii acceptat printre ceilalti. Esti doar o rotita intr-un angrenaj, dar efectul creat prin unirea tuturor e fantastic.


Horoscop zilnic Leu

Cariera ta depinde mult de decizia pe care o iei acum, ca atare nu te grabi sa dai un raspuns la primul impuls. Mai gandeste-te, mai informeaza-te, mai studiaza, pentru ca e un punct care va marca etapele viitoare ale unui proiect important. Asculta sfaturile unui specialist care e acolo pentru a te ajuta si pentru a-ti deschide o cale. Merita sa pornesti in directia pe care ti-o arata, pentru ca el vorbeste dintr-o experienta deja verificata. Ca sa ajungi si tu la concluziile pe care el ti le da acum de-a gata, ai consuma energie si timp, or, asa, ai numai de castigat.


Horoscop zilnic Fecioara

Fii foarte atent la persoana care incearca azi sa ti se bage pe sub piele cu linguseli, cu vorbe dulci, cu minciuni frumoase, pentru ca urmareste sa te induca in eroare si sa se foloseasca de tine. Intentiile sale sunt clar negative, dar daca nu ramai realist si nu observi la timp ca ceea ce spune e praf in ochi, i-ai putea pica in plasa. Vrea sa-ti castige increderea si prietenia ca apoi sa extraga de la tine informatia sau sprijinul de care se poate folosi in avantaj propriu.


Horoscop zilnic Balanta

Daca cineva iti cere sa pastrezi taina pe care ti-o impartaseste, trebuie sa fii discret si sa-i respecti intimitatea, exact asa cum doreste. Esti un confident de incredere, nimeni nu stie sa taca mai bine ca tine, la nevoie. Oricat de mare sau de greu ar fi secretul pe care ti-l spune intre patru ochi, nu pica in ispita de a-l transmite la toata lumea, fiindca isi va pierde increderea in tine. Daca ai promis ca taci si nu mai spui la nimeni, asa sa faci, pentru ca l-ai putea dezamagi cumplit daca vei rasufla informatia spre altii.


Horoscop zilnic Scorpion

E placuta linistea de acasa, chiar daca nu aduce nimic nou in peisaj, fiind exact aceeasi atmosfera de rutina, monotona si banala, cu care esti obisnuit. Esti o fire care iubeste noutatea, dar vei descoperi si in monotonia casnica ceva relaxant, tocmai pentru ca nu se iveste nimic care sa te scoata din comoditate. Totusi, lenea nu e buna pentru o viata de familie reusita, pentru ca parintii sau partenerul de viata ti-ar putea reprosa dezinteresul fata de sarcinile care iti revin.


Horoscop zilnic Sagetator

De nu se stie unde, vine o veste excelenta care te face fericit. Poate e o sansa rara de a te remarca sau de a-ti implini un vis, doar pentru ca prinzi un val favorabil care te propulseaza direct la tinta propusa. Nici tie nu-ti vine crede cat de norocos poti fi pentru ca da, e o chestiune de noroc sa ajungi in varf. Altadata, ai fi muncit mai mult pentru acelasi rezultat, dar azi te afli sub o aripa protectoare si in niste auspicii astrale atat de bune, incat chiar si cele mai grele scopuri devin posibile. Nu da cu piciorul la ocaziile care se ivesc!


Horoscop zilnic Capricorn

Iubirea este cel mai frumos dar pe care l-ai putea primi azi de la viata! De unde nici nu te astepti, se poate ivi sansa unei idile, dar numai de tine depinde daca o lasi sa te cucereasca sau o privesti cu mai multa detasare. Inima ta bate mai tare cuprinsa de fiori noi, de emotii intense, incat apar si premisele unei iubiri la prima vedere. Gesturile de afectiune care se schimba intre tine si omul drag sunt la cote maxime, incat iubirea voastra se reaprinde din nou ca la inceput

.

Horoscop zilnic Vărsător

Nu te baza pe o singura sursa de bani in totalitate, pentru ca nici nu stii cand izvorul respectiv seaca si ramai… lefter. Cel mai bine e sa dramuiesti cu prudenta resursele de venit, fara a le crede infinite, Nimic nu tine vesnic, nici bunastarea, nici bogatia, ca atare nu te increde in totalitate ca daca acum robinetul curge fara intrerupere, o va tine asa tot timpul. Daca vezi ca incep sa apara hopuri in primirea anumitor bani, e un avertisment ca trebuie s-o lasi si tu mai moale cu unele capricii financiare, abuzuri si cheltuieli inutile.

 

Horoscop zilnic Peşti

Porneste cu incredere in sensul pe care tocmai l-ai ales, convins ca ai facut cea mai buna alegere si ca, la capat, te asteapta adevarul. Poate e un demers cu implicatii juridice, oricum, scopul catre care te indrepti este acela de a face lumina si a arata care e realitatea. Azi, adevarul are cele mai mari sanse sa iasa la lumina, si, daca acesta este telul tau suprem, lupta cu toate armele pentru a-l obtine si a-l arata lumii. Daca tu nu te simti cu musca pe caciula cu nimic, ai toate sansele sa-ti demonstrezi nevinovatia si de a-i demasca, in schimb, pe cei vinovati.

Categorie: Horoscop | Vizualizări: 489 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: acvaria, horoscop, horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop de azi | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar