Principală » Articole » Biografii » Vedete din România

Bogdan Albulescu

Bogdan Albulescu s-a nascut pe 22 martie 1978, langa Ploiesti, pe Valea Teleajului si este un actor foarte cunoscut.

Cariera:

A facut liceul la “I.L.Caragiale” intre 1992-1996, iar apoi a urmat cursurile Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Ecologice Bucuresti. Dupa ce a terminat facultatea, si-a dat seama ca avocatura nu este ce isi dorea el, nu este meseria potrivita pentru el, astfel ca a dat la U.N.A.T.C. “I.L. Caragiale” Bucuresti, specializarea Arta Actorului, iar din 2005 a devenit actor.

Ca actor a debutat in scurt metrajul de cateva minute “Pubic Display of Affection’ realizat de UNATC, dupa scenariul si in regia lui Matei-Alexandru Mocanu, un film de absolvire/lucrare de licenta.

Dupa ce a terminat facultatea de teatru, a jucat in piese de teatru, a facut sunet la teatru, a facut multe lucruri care au legatura cu meseria lui, deoarece a considerat ca acumuleaza experienta.


Inainte de a debuta in telenovela “Regina” de pe postul Acasa tv, a fost angajat al teatrului din Targoviste, une a jucat in spectacolul “Napasta” de I.L. Caragiale. A jucat alaturi de sotia sa in telenovela romaneasca “Aniela”.

Pe scurt despre Bogdan Albulescu:

Nume: Bogdan Albulescu
Data nasterii: 22 Martie 1978
Zodie: Berbec
Locul nasterii: Ploiesti, Romania
Frati/Surori: Un frate Mihnea Albulescu
Culoarea ochilor: Caprui
Culoarea parului: Brunet
Inaltime: 1.80 m
Greutate: 75 kg
Nationalitate: Roman
Etnie: Roman
Stare civila: Casatorit
Sotie: Alina Grigore
Copii: Nu are
Ocupatie: Actor
Studii: 2005 – licenţiat U.N.A.T.C. “I.L.Caragiale” Bucureşti, specializarea Arta Actorului 1996-2000 – Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Ecologice Bucureşti 1992-1996 – Liceul “I.L. Caragiale”, Ploieşti

De ce este faimos Bogdan Albulescu?

Bogdan Albulescu este un cunoscut actor de la noi, care a jucat in cateva telenovele de la postul de televiziune Acasa tv. S-a facut remarcat datorita talentului sau, fiind foarte apreciat si urmarit. Are numerosi fani, de toate varstele, iar spectacolele si serialele in care a jucat au fost foarte urmarite.

De ce ne place Bogdan Albulescu?

Bogdan Albulescu a cucerit publicul cu talentul sau, fiind unul dintre cei mai buni actori, desi este inca la inceputul carierei. A fermecat publicul cu rolurile sale, reusind se asemenea sa cucereasca si inimile multor femei frumoase de la noi, printre care si a Alinei Grigore, care i-a devenit sotie.

Categorie: Vedete din România | Adăugat de: Cezar (2014-07-07)
Vizualizări: 802 | Tag-uri: actor, Bogdan Albulescu | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar