Principală » 2014 » Iulie » 19 » Un mare TOBOŞAR ROMÂN s-a STINS din VIAŢĂ! 'SACI' de la SEMNAL M a MURIT la 67 de ANI!
11:15 AM
Un mare TOBOŞAR ROMÂN s-a STINS din VIAŢĂ! 'SACI' de la SEMNAL M a MURIT la 67 de ANI!

Solomon "Saci" Francisc, fostul toboşar al trupei Semnal M, a încetat din viaţă la vârsta de 67 de ani. El a murit în urma unui infarct. A fost găsit fără suflare în baia locuinţei sale.

Doliu în lumea muzicii din România. Cunoscutul toboşar Solomon "Saci" Francisc, bateristul formațiilor Semnal M și Transylvania a încetat azi din viață, la vârsta de 67 de ani.

Francisc Solomon a fost găsit fără suflare în baia locuinței sale. Inima sa a încetat să mai bată după un infarct, potrivit www.someşeanul.ro.

Născut în 11 mai 1947, Francisc Solomon a devenit cunoscut în lumea muzicii naționale datorită îndelungatei colaborări cu trupa Semnal M, cu care a început colaborarea în anul 1979.

De la aflarea veștii, zeci de mesaje au început să curgă pe pagina de Facebook a artistului.

Pagina de Facebook a trupei Semnal M a schimbat azi fotografia de profil în negru, în semn de doliu, afișând mesajul: "Cu mare regret și durere în suflet vă anunțăm că bunul nostru prieten și coleg, Solomon Francisc, a plecat dintre noi... Odihneşte-te-n pace!"

Categorie: Monden | Vizualizări: 80 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: saci, formatia semnal m, infarct, solomon francisc | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar