Principală » 2014 » Iulie » 14 » Un APROPIAT al Mădălinei Manole, despre Petru Mircea: 'A fost NESIMŢIT'
2:47 PM
Un APROPIAT al Mădălinei Manole, despre Petru Mircea: 'A fost NESIMŢIT'

În urmă cu patru ani, o veste şoca întreaga ţară: Mădălina Manole îşi pusese capăt zilelor, chiar de ziua ei. De atunci, un grup de tineri care au iubit-o, în frunte cu "fanul numărul unu", merg în fiecare zi de 14 iulie la mormântul artistei, fără să ţină cont de disensiunile dintre părinţii acesteia şi ginerele lor.

Daniel Gheorghe a cunoscut-o pe Mădălina Manole în 1988, la Festivalul de muzică uşoară de la Mamaia. Pe atunci un copil - avea12 ani - între el şi "Fata cu părul de foc" s-a legat o prietenie frumoasă care a durat 22 de ani, până în ziua morţii tragice a artistei.

"TE IUBESC, Mădălina Manole! Îţi sunt recunoscător pentru tot ce m-ai învăţat! Dumnezeu să fie alături de tine!", spune Daniel Gheorghe, astăzi, în ziua în care artista lui preferată ar fi trebuit să împlinească 47 de ani.

Cu patru ani în urmă, pe 14 iulie, Mădălina Manole alegea să îşi încheie socotelile cu viaţa în mod brutal. Cu toate că părinţii ei nu cred nici acum că fiica lor a fost capabilă să se sinucidă fără un pic de ajutor, fie el şi moral, expertizele medico-legale şi investigaţiile au arătat că artista şi-a pus capăt zilelor.

"Ce s-a întâmplat în seara aia, numai el (Petru Mircea, soţul Mădălinei Manole - n.r.) şi mama lui ştiu. Ei au fost acolo", spune Daniel Gheorghe, recunoscut ca "fanul numărul unu" al cântăreţei.

În timpul vieţii Mădălinei, relaţia lui Daniel cu aceasta a fost una strânsă, însă nici cu Petru Mircea nu s-a ignorat. "Mergeam la ei, vorbeam", spune tânărul care a însoţit-o pe artistă în toate concertele şi este recunoscut ca "fanul numărul unu" al acesteia. După moartea Mădălinei, lucrurile s-au schimbat radical, pentru că Petru Mircea s-a îndepărtat de toţi cei care i-au fost aproape şi au iubit-o pe Mădălina.

"Nu am mai vorbit cu el de când s-a întâmplat nenorocirea. Ne-am revăzut la o lună de la înmormântare şi, după aceea, la doi ani. Nici atunci nu am vorbit", ne-a spus Daniel Gheorghe.

Tânărul, împreună cu alte trei persoane, şi acestea fani ai Mădălinei Manole, au fost, sâmbătă, ca în fiecare 14 iunie de patru ani încoace, la mormântul artistei. I-au adus buchete de flori şi un tablou cu chipul ei, în a cărui ramă au pus o icoană.

Un gust amar le-a lăsat însă soţul artistei care, sosit la jumătate de oră după ei la cimitir, a îndepărtat atât tabloul, cât şi florile. "A dat jos tabloul pe care l-am pus pe cruce. L-a aşezat undeva într-o parte, lângă lumânări, după aceea la baza crucii, încât nu se mai vedea. Nici florile nu le-a lăsat unde le aşezasem noi. Doi dintre cei care veniseră cu noi la cimitir s-au întors şi au văzut toată scena. A fost nesimţit", spune fanul Mădălinei Manole.

Tensiunile dintre părinţii Mădălinei Manole şi ginerele lor, pe care aceştia nu prea l-au avut la inimă de la bun început, continuă şi acum, la 4 ani de la moartea artistei. Însă nu cu aceeaşi patimă. Deşi Ion Manole continuă să îl considere pe Petru Mircea responsabil moral de moartea fiicei lor, el şi ginerele au învăţat să se ignore. Astfel, la comemorarea a patru ani de la decesul Mădălinei, cele două părţi nu s-au mai întâlnit - părinţii Mădălinei au făcut parastas acum o săptămână, iar Petru Mircea a venit la cimitir sâmbătă, cu o coroană de crizanteme albe pe a cărei panglică era scris mesajul: "Ne e tare dor de tine, mami".

Mădălina Manole s-a sinucis pe 14 iulie 2010, chiar în ziua în care ar fi trebuit să împlinească 43 de ani. Artista a înghiţit nu mai puţin de 300 de mililitri de furadan, o substanţă foarte toxică, folosită, de obicei, în agricultură.

“Nimeni nu are vreo vină, toţi mă iubiţi enorm şi aţi făcut totul pentru mine. Motivul este acesta: nu mă mai pot suporta FIZIC vorbind. Sunt defectă, un rebut. Aşa am fost mereu, dar de-abia acum realizez cu adevărat. Te iubesc, Puiucul meu" - Mădălina Manole, în mesajul de "adio".

Categorie: Monden | Vizualizări: 266 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: madalina manole, petru mircea, comemorare | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar