Principală » 2014 » Iulie » 15 » TVR, în negocieri cu nume grele
1:13 PM
TVR, în negocieri cu nume grele

Lucian Mândruță, Marius Tucă și Doina Gradea se numără printre cei vizați de Stelian Tănase

Din toamnă, televiziunea publică se transformă, anunță președintele director general Stelian Tănase. Șeful TVR spune că a discutat cu aproape toate numele importante din piața media, în speranța că va găsi rețeta salvatoare pentru Televiziunea Română.

Printre cei doriți la TVR se numără Lucian Mândruță, unul dintre foștii manageri de la Mediafax Group. În prezent, cunoscutul jurnalist realizează „Schimbă vorba”, o emisiune online descrisă ca fiind „magazinul de umor al Facebook- ului”. „Am discutat cu domnul Mândruță, așa cum am discutat și cu alți 20-30 de realizatori de proiecte de televiziune”, a povestit Stelian Tănase pentru EVZ. „Din toamnă, va fi o grilă diferită la TVR. Principala ei caracteristică este că vom face o diferențiere clară între canalul 1 și canalul 2”, a adăugat șeful TVR.

TVR este ca Titanicul

Printre numele mari se regăsește Marius Tucă, despre care surse din interior spun că ar fi dorit ca director de canal la TVR 1, dar și Doina Gradea, fost manager al Pro TV Internațional, ce ar veni la TVR Internațional.

„Toate numele care au o notorietate în televiziunile din România au purtat discuții cu mine. Exagerez, aproape toate, pentru că mai există vreo doi-trei cu care nu m-am văzut. Am vobit cu aproximativ 30 de oameni, cei mai cunoscuți de la televiziuni. Unele întâlniri s-au purtat la invitația lor, pe alții i-am contactat eu. Din aceste nume sper în toamnă să avem câteva în grila TVR. Până acum, cu niciunul dintre ei nu am încheiat contract. Sunt în curs. Încerc să schimb televiziunea și, întâi de toate să o salvez, deoarece acum este ca Titanicul...”, a spus pentru EVZ Stelian Tănase.

Categorie: Economie | Vizualizări: 250 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: lucian mandruta, TVR, media, mandruta | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar