Principală » 2014 » Iulie » 6 » Terorizată de regină, Ducesa Kate Middleton vrea să plece de la palat
3:01 PM
Terorizată de regină, Ducesa Kate Middleton vrea să plece de la palat

Presa din Regat a afirmat mereu că ducesa Kate, soţia prinţului William al Marii Britanii, e foarte îndrăgită de suverana Elisabeta a II-a. Însă recent, a ieşit la iveală faptul că regina a început s-o terorizeze pe Kate, criticând-o ori de câte ori îi iese în cale.

Kate Middleton i-a oferit reginei strănepotul pe care şi-l dorea şi s-a achitat până acum cu brio de sarcinile date de familia regală, dar se pare că tot n-a reuşit s-o mulţumească. Motivul? Suverana e deranjată că soţia lui William este prea cheltuitoare şi nu ţine cont de faptul că îşi pune poporul în cap cu toate mofturile ei. Elisabeta a II-a i-a atras atenţia tinerei ducese că nu trebuia să spargă milioane de lire sterline pentru renovarea Palatului Kensington, reşedinţa tinerilor moştenitori, şi că finisările de lux nu-şi aveau rostul. Mai mult, pozele cu Kate cu fusta în vânt, în repetate ocazii, în momente solemne, au iritat- o pe bătrâna regină la culme.

“Acum faci parte dintr-o familie cu sânge albastru şi trebuie să ai grijă la ţinută. Nu-ţi mai lua fuste atât de scurte, ca să previi asemenea incidente”, i-ar fi reproşat tăios regina, potrivit unor surse de la Palatul Buckingham.

Picătura care a umplut paharul şi a făcut-o pe ducesă să-şi dorească să plece de la Buckingham cât mai repede a fost un alt reproş, legat de cât de bună mamă este pentru micul prinţ George. Elisabeta a II-a consideră că drăgălaşul băieţel ce urmează să împlinească un an este prea expus în presă şi nu e crescut conform standardelor tradiţionale stricte în care a crescut tatăl lui. “M-am săturat de critici şi nemulţumiri. Nu mai stau o clipă aici”, i-ar fi spus Kate soţului ei şi i-a propus să-şi crească moştenitorul la ţară, la o altă reşedinţă a familiei.

Categorie: Monden | Vizualizări: 393 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: critica, Kate Middleton, Regina Elisabeta, cheltuieli | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar