Principală » 2014 » Iulie » 14 » Tehnici Feng Shui pentru dragoste
11:11 AM
Tehnici Feng Shui pentru dragoste

Principiile si tehnicile Feng Shui nu umba cu jumatati de masura si nici nu se ascund dupa degete. Dragostea este in stransa legatura cu felul in care arata dormitorul, asa ca tehnicile Feng Shui pentru dragoste sunt concentrate pe reorganizarea dormitorului.

Feng Shui este o veche traditie care face legatura intre feleul in care sunt puse lucrurile in ordine si efectele pe care acestea le au asupra vietii celor care locuiesc in casa. Daca aplici tehnici Feng Shui pentru dragoste trebuie sa te concentrezi asupra dormitorului, pentru ca acolo sunt energiile care trebuie adaptate la dorintele tale.

Fa ordine si mentine ordine in dormitor. Nu tine in dormitor niciodata lucruri pe care nu le folosesti. Fa curatenie de fiecare data cand este nevoie. Tine ordine in sertare, elimina ce este inutil daca ai lucruri depozitate sub pat si lasa lumina sa intre in dormitor ziua si trage draperiile inainte de asfintit. Pune in dormitor un clopotel si suna din el de fiecare data cand iesi din dormitor. Bate din palme cand intri in dormitor. Sunele acestea sunt menite sa atraga energia pozitiva si spiritele bune.

Lasa loc liber in dulapul tau de haine, in locul in care iti tii lenjeria si in noptiera ta, ca si cum ai imparii aceste spatii cu cineva. Este un gest care va incuraja ca cineva sa intre sau sa ramana in viata ta. Oricum este bine ca dulapurile cu haine sa nu fie niciodata indesate pentru ca nu vei cunoaste niciodata pe cineva, daca nu ai loc sa arunci un ac in sifonier. Un dulap liber inseamna ca esti in cautare de oameni si de noi experiente.

Nu face niciodata gimnastica in dormitor. Fa gimnastica in camera de zi, in balcon, dar nu in domitor. Dormitorul trebuie sa fie un spatiu pentru iubirea romantica, iar atunci cand aduci energia care rezulta din munca fizica si efort in dormitor, dragostea fuge.

Indeparteaza toate urmele relatiilor vechi. Daca vrei sa pastrezi amintirile pune-le in cutii, leaga-le cu ata careia i-ai facut noduri si pune-le pe cel mai de sus raft din camara sau din debara. Neaparat pune in fata acestei cutii ceva ce ai purtat si nu mai mai porti cumparat dupa ce relatia "din cutie" s-a terminat.

Cand esti singura in casa lasa usile de la dormitor deschise si inchide-le daca in casa ta a venit cineva care iti place. Verifica ca usile de la dormitor sa se inchida perfect, dar sa se deschida usor si fara efort. Dragostea trebuie sa circule libera in dormitor si orice problema tehnica sau mecanica a usii ... complica lucrurile.

Nu dormi, daca dormi singura, pe mijlocul patului, ci pe una din jumatati. Tine in pat doua perne, dar dormi mereu doar pe aceeasi perna. Daca patul este la perete si are o singura laterala libera nu dormi niciodata la margine, ci numai la perete, chiar daca dormi singura. Daca dormi la margine patul o sa fie "ocupat".

Daca respecti aceste reguli mai devreme sau mai tarziu dragostea o sa vina in viata ta. Se spune ca tehnici Feng Shui pentru dragoste nu esueaza niciodata.

Categorie: Utile | Vizualizări: 284 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: utile casa, dragoste, Feng Shui | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar