Principală » 2014 » Iulie » 19 » Surpriza uriasa! Mantea a ramas fara afacerea cu haine! Afla de ce si-a inchis business-ul si cum o afecteaza pe 'Burlacita'!
2:21 PM
Surpriza uriasa! Mantea a ramas fara afacerea cu haine! Afla de ce si-a inchis business-ul si cum o afecteaza pe 'Burlacita'!
Andreea Mantea a inchis afacerea cu haine de mai bine de doua luni! “Burlacita” nu mai are magazinul de pe Calea Mosilor, dar nici site-ul sau atelierul de croitorie “Estrambotica”!
 
 Mantea are un succes nebun in televiune, insa nu acelasi lucru se poate spune despre firma ei de haine. “Timp de doi ani, afacerea “Estrambotica” a mers ca unsa! Andreea avea magazin in centrul orasului, cliente cu duiumul si preturi la rochii foarte bune! Bruneta se ocupa de tot, de la materiale pana la modele, discuta cu doamnele care solicitau tinute de la ea si facea tot posibilul ca lumea sa fie multumita! O mai ajuta putin si sora sa, care, in lipsa Andreei, tinea business-ul sub control! Astfel ca, intr-un timp scurt, Mantea a devenit un nume pe piata modei feminine si parea ca trend-ul ascendent se va mentine multa vreme de acum inainte! Insa, nu a fost deloc asa”, au spus surse din preajma vedetei.
 
Afacerea vedetei a intrat in impas in acest an si nu a mai putut fi salvata. “Andrea a inchis magazinul prin aprilie, din lipsa de timp! A fost mai mereu plecata la filmarile pentru show-ul “Burlacita”, si i-a fost imposibil sa se mai ocupe de atelier! Comanda materialele pe mail, dar, de multe ori, era nemultumita si nu avea nici cui sa ii ceara socoteala daca produsele nu ii placeau! Astfel, in ciuda faptului ca business-ul mergea si facea bani, a decis sa renunte, pentru o vreme, la el! Mantea nu a vrut sa isi bata joc de clientele ei si sa le neglijeze, asa ca, s-a gandit ca ar fi mai bine sa inchida totul pana va avea timp sa se implice din nou in activitatile firmei. E o decizie temporara, intrucat, visul Andreei a fost acela de a face haine si, cu siguranta, va continua in acest domeniu dupa ce isi va pune la punct contractele de la toamna”, au spus apropiatii brunetei.
Categorie: Monden | Vizualizări: 336 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: afacere cu haine, andreea mantea | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar