Principală » 2014 » Octombrie » 5 » Şi-a TĂIAT singur LIMBA! Motivul este incredibil
12:29 PM
Şi-a TĂIAT singur LIMBA! Motivul este incredibil

Un medic din China a uimit o lume întreagă cu decizia sa de a-şi tăia limba! Motivul?!

Doctorul Zhang Xiangmin din Changsha, provincia Hunan, era trezit mereu de soţie, care nu mai suporta sforăitul său. În ultima vreme, femeia începuse chiar să-i spună că va divorţa de el, dacă nu se operează.

Aşa a decis bărbatul că trebuie să îşi taie limba. Culmea este că operaţia, pe care şi-a făcut-o acum trei luni, i-a reuşit, deşi a riscat să se nenorocească pe viaţă. I-a fost foarte greu, însă a izbutit să-şi introducă două tubuleţe de plastic prin canalele pe care şi le-a făcut în partea din spate a limbii.

Noaptea, le prinde pe dinţi ca să împiedice limba să cadă, ceea ce produce sforăitul. “Metoda nu afectează vorbirea normală şi mâncatul şi este foarte sigură”, a dezvăluit Zhang Xiangmin, într-o conferinţă de presă pe care a susţinut-o acum două zile.

Sforăitul, care se asociază cu apneea obstructivă, este foarte periculos pentru sănătate. Poate să ducă la atac de cord, congestie cerebrală, creşterea tensiunii arteriale, oboseală permanentă şi îngrăşare.

Categorie: Inedit | Vizualizări: 170 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: sforait, Motiv, taiat, limba, Doctor | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar