Principală » 2014 » Iulie » 15 » Sfaturi de seductie pentru timide. Care sunt tehnicile prin care il cuceresti
9:46 AM
Sfaturi de seductie pentru timide. Care sunt tehnicile prin care il cuceresti

Iti place, dar inca nu ai avut curajul sa-l abordezi? Ati trecut deja de prima intalnire, dar nu stii ce sa faci mai departe? Nu ai suficienta incredere in tine? Vezi care sunt tehnicile prin care il atragi in ciuda timiditatii tale.

Toate femeile isi doresc sa fie stapane pe ele si sa faca fata oricarei situatii jenante sau apasatoare, insa cateodata un barbat te poate face sa rosesti mai tare decat o faceai in fata profesorilor cand mergeai cu tema nefacuta la orele lor sau a parintilor care te prindeau cu minciuna.

Nu trebuie sa urmezi anumite ritualuri, ca sa scapi de timiditate, ci sa ai incredere in tine si sa arati acest lucru. Contactul vizual este extrem de important, asa ca priveste-l direct in ochi si daca iti place de el, abordeaza-l fara sa-ti fie frica. Uneori ei au nevoie de un semn ca sa inteleaga ca se afla in aria ta de interest.

Nu-ti schimba personalitatea si felul de a fi pentru ei, unii barbati chiar adora femeile timide, care la prima vedere par inofensive. Foloseste-te de zambetul tau, ai incredere in tine si nu uita ca o femeie trebuie sa profite din plin de atuurile ei fizice.

Daca vrei sa-l pui pe el intr-o situatie in care sa ramana fara cuvinte, invata cativa pasi de dans de la un profesionist, pune o rochie sexy pe tine si invita-l in club. Cu noile miscari deprinse, tu vei capata incredere in tine, iar el va ramane mut de uimire.
 

Categorie: Life | Vizualizări: 255 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: timide, seductie, sfaturi | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar