Principală » 2014 » Iulie » 15 » SENZAŢIONALUL Dan Diaconescu REVINE ÎN DIRECT, din această seară! Iată LA CE TELEVIZIUNE îl vei vedea
8:33 PM
SENZAŢIONALUL Dan Diaconescu REVINE ÎN DIRECT, din această seară! Iată LA CE TELEVIZIUNE îl vei vedea

După ce a pierdut drepturile de difuzare pentru postul OTV, care l-a făcut celebru şi bogat, şi a dat chix şi cu televiziunea pe care a intenţionat să o deschidă la Vatican, Dan Diaconescu revine pe micile ecrane, din această seară, după 532 de zile în care nu a mai prezentat sau realizat nicio emisiune.

Patronul OTV a fost în negocieri cu două mari posturi de televiziune de ştiri - Realitatea TV şi România TV - şi, într-un final, l-a ales pe cel din urmă.

Din această seară, DD reapare la România TV, conform unui spot de promovare difuzat, începând de ieri, de postul de televiziune.

Potrivit clipului de promovare, emisiunea celebrului prezentator se va numi tot "Dan Diaconescu în direct" şi promite "dezvăluiri senzaţionale" şi "interviuri incendiare" în transmisiuni maraton care vor avea loc "7 nopţi din 7".

Dan Diaconescu a pierdut drepturile de difuzare pentru postul OTV, la finalul lunii ianuarie 2013, în urma unei decizii a Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), care a sancţionat astfel postul de televiziune pentru neplata unor amenzi restante.

Deşi a contestat în instanţă decizia CNA şi chiar, la un moment dat, a încercat să forţeze şi să emită, postul a rămas fără licenţa care i-a fost retrasă de către membrii Consiliului cu unanimitate de voturi. La acel moment, Dan Diaconescu a lansat - într-o conferinţă de presă ad-hoc, susţinută la sediul OTV - o serie de acuzaţii atât la adresa preşedintei CNA, Laura Georgescu, dar şi a premierului Victor Ponta.

"Este pentru prima dată când în UE se închide un post de televiziune. Mi-aş fi dorit să nu se întâmple aşa ceva. (...) S-a mai întâmplat o dată, când tot OTV şi tot PSD au închis o televiziune", a spus atunci Diaconescu.

Postul OTV, al cărui acţionar majoritar este Dan Diaconescu mai fusese închis anterior de CNA, pe 12 septembrie 2002, pe când instituţia era condusă de Ralu Filip.

Video

Categorie: Economie | Vizualizări: 336 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: ROMANIA TV, Dan Diaconescu, emisiune in direct | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar