Principală » 2014 » Octombrie » 3 » SCANDALUL 'Mărculescu'. DESTĂINUIRILE EXPLOZIVE CARE VOR ARUNCA ÎN AER Pro TV-UL şi Antena!
12:02 PM
SCANDALUL 'Mărculescu'. DESTĂINUIRILE EXPLOZIVE CARE VOR ARUNCA ÎN AER Pro TV-UL şi Antena!

Costin Mărculescu (46 de ani) nu a apucat să se bucure de statutul de bărbat aşezat la casa sa. Miercuri seară, actorul a fost dat afară din vila în care a locuit în ultimii ani, deţinută de familia văduvei regretatului fotbalist Costică Ştefănescu. Dacă unii au apucat să se bucure deja de situaţia acestuia, Costin vine tare din urmă şi plănuieşte să ajungă în sala de judecată. Vă prezentăm în continuare declaraţiile exclusive ale ambelor părţi implicate în scandal.

Mary Ştefănescu, o amică veche, nimeni alta decât proprietara vilei în care Mărculescu a locuit, s-a alăturat şi ea celor care nu văd cu ochi buni mariajul dintre Ella şi Costin. Astfel, actorul a fost nevoit să îşi strângă lucrurile în miez de noapte şi să îşi găsească un nou cămin.

Plecat din casa în care a locuit în ultima vreme, Costin Mărculescu nu vede acest lucru ca pe o tragedie şi spune că viaţa merge mai departe: "Acolo nu plăteam chirie, nu plăteam nimic. Dar da, m-am mutat, care-i problema? Toată lumea se mută. Nu-i nicio problemă. M-am mutat de 20 de ori la viaţa mea. Eu am un apartament al meu cu trei camere, în Drumul Taberei, unde vom locui temporar. Vineri, vom mergem la Primărie. Ionela îşi va schimba numele în Ella Mărculescu. Eu nu am de gând să mă mut la Alexandria, vom sta în Bucureşti" ni s-a destăinuit acesta.

A sărit dintr-o barcă în alta

Aflat în război cu Mara Bănică, Costin şi-a mutat apariţiile TV la PRO TV: "Nu se pune problema că a părăsit Antena, dar cei de la PRO i-au creat toate condiţiile şi a semnat cu ei. I-au dat 1000 de euro lui, iar Ellei tot atât. Producătorii de la Antenă doreau ca cei doi să se certe în timpul emisiunii. Păi de ce să se certe?", au declarat surse apropiate cuplului proaspăt căsătorit.

Întrebat dacă aceste detalii sunt adevărate, actorul a avut de comentat doar atât: "În medie, pe an, din apariţiile tv, spectacole şi ale evenimente, reuşesc să strâng cam un miliard şi jumătate de lei vechi"!, a declarat Costin Mărculescu, în exclusivitate pentru ziarulring.ro.


"Scorpia de Mara Bănică nu mi-a oferit nimic!"

Mara l-a făcut praf pe proaspătul mire, mărturisind că acesta a refuzat un Matiz, drept cadou de nuntă. De cealaltă parte, Costin este hotărât să o dea în judecată pe cea care i-a fost prietenă, cel puţin până şi-a pierdut statutul de burlac: "Scorpia asta nu mi-a oferit nimic niciodată, ba dimpotrivă, eu am ajutat-o frecvent. O să arăt eu la Măruţă cine este aceasta Mara Bănică. O să arunc tot showbizul în aer! Prea cască lumea gura la prostiile şi minciunile ei. Sunt convins că şi în seara aceasta, la emisiunea lui Dan Capatos, va spune o serie întreagă de minciuni. Mâine o vom da în judecată pentru răul pe care ni l-a făcut. Nu are de împărţit nimic cu mine, are de împărţit cu Ella, pentru că e frumoasă.", a mai comentat Mărculescu.

Mara Bănică: Mărculescu o să facă declaraţii la ghena de gunoi"

Mara Bănică s-a hotărât să spună cum au stat lucrurile, în viziunea ei, imediat după ce s-au înteţit zvonurile că Ella, soţia lui Costin Mărculescu, ar fi fugit cu banii obţinuţi de la petrecerea dată după cununia civilă.

Mara ar fi avut rolul de martor la Starea Civilă dar, pentru că Ella a întârziat mai bine de o oră, ea a plecat din faţa Primăriei şi l-a lăsat pe acesta să se descurce. Ulterior, porumbeii s-au căsătorit, eveniment încheiat cu o petrecere la un restaurant din Capitală. Însă Mara Bănică susţine că există şi alte aspecte: "Suntem un grup mai mare de prieteni în care a fost integrat şi Mărculescu, ca şi Capatos, Serghei Mizil, eu şi mai mulţi. Pentru noi, acest individ nu există. Este un gunoi. O să facă nişte dezvăluiri la ghena de gunoi! Nu am ce comenta despre el, însă această femeie l-a nenorocit.", a declarat Mara Bănică pentru "ring".


Şi Mărculescu senior este împotrivă

Tatăl lui Costin Mărculescu a intrat şi el în scenă pentru a-şi acuza nora că s-a măritat din interes. Despre aceste declaraţii, actorul pomeneşte de timp, căci el le rezolvă pe toate: "Referitor la promo-ul de joi seară, de la Măruţă, conform căruia tatăl meu ar fi supărat pe mine si nu ar fi de acord cu această căsătorie, pe motiv că l-am anunţat cu  două zile înainte, îi va trece supărarea, cu timpul. Pe unii i-am anunţat în aceeaşi zi, pe alţii cu două zile înainte, pe alţii cu trei, asta a fost.", ne-a declarat abătut Costin Mărculescu.


Dan Capatos: Mărculescu a devenit un parazit

Dan Capatos a comentat situaţia în ediţia de miercuri seară a emisiunii "Un show păcătos": "Toţi l-am ajutat dezinteresat, apoi l-am sfătuit să facă ceva cu viaţa lui şi am terminat colaborările dându-ne seama că ne pierdem timpul degeaba. Ca să nu se înţeleagă faptul că noi ne-am adunat aici ca să dăm în Mărculescu. Îi spun de ani de zile şi cred că sunt omul care l-a adus în emisiune de sute de ori, îi spun că sunt oameni cu adevărat cu probleme, fără mâini, fără picioare, care se chinuie să reziste. El vrea doar să apară la televizor şi să trăiască din asta, deşi are o sănătate de bivol şi are un cap cu care ar putea să facă alte lucruri. A devenit un parazit şi se complace în situaţia asta", a comentat moderatorul.

De cealaltă parte, Costin Mărculescu spune că este total dezamăgit de toţi cei pe care îi considera prieteni până de curând: "Mara Bănică o urăşte pe Ella. De ce? Habar nu am. Degeaba spun unii că m-au ajutat dezinteresat, că Dan Capatos şi-a făcut casa şi din banii mei, şi din apariţiile mele! Până aseară credeam că Dan Capatos îmi este prieten, acum nu mai sunt convins de asta. Dacă el a vrut să strice prietenia... eu îl voi respecta în continuare, dar sunt foarte dezamăgit de el", ne-a declarat Mărculescu.

 

 
Categorie: Monden | Vizualizări: 520 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: antena1, Dan capatos, nunta marculescu, protv, mara banica, scandalul marculescu | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar