Principală » 2014 » Iulie » 14 » Primele fotografii de la nunta Simonei Nae! Artista s-a casatorit cu alesul inimii cu care are o relatie de 7 ani - Uite ce rochie de mireas
2:05 AM
Primele fotografii de la nunta Simonei Nae! Artista s-a casatorit cu alesul inimii cu care are o relatie de 7 ani - Uite ce rochie de mireas

Simona Nae s-a casatorit azi religios cu alesul inimii ei, Bogdan Topciu, barbatul care ii este si manager si iubit de mai bine de sapte ani.

Cei doi s-au casatorit civil, acum trei zile, iar in aceasta dupa-amiaza, la Biserica Sf. Ilie din Capitala, si-au unit destinele si in fata lui Dumnezeu.

In fata unui sobor de cinci preoti, cantareata a fost extrem de emotionata si stat de mana cu sotul ei toata ceremonia.

Simona a optat pentru o rochie tip printesa, creatie Laura Olteanu, cu un voal lung de doi metri, care a costat 3.000 de euro! Sotul ei a purtat un costum ales din magazinele Adinei Buzatu.

"Sunt foarte fericita, este cea mai frumoasa zi din viata mea si este exact asa cum am visat. Am fost foarte emotionata in momentul slujbei, dar acum abia astept sa ma duc sa petrec impreuna cu prietenii mei. Imi va canta la nunta trupa dada, gipsy casual, asa ca voi avea de toate, de la muzica populara pana la ritmuri tiganesti si moderne. Sper sa respect si traditia, de a nu canta la nunta, dar, cine stie, poate nu pot sa ma abtin. Oricum ar fi, sunt sigura ca va fi o petrecere pe care nu o voi uita niciodata" ne-a spus Simona.

Artista a avut alaturi de ea patru domnisoare de onoare, toate imbracate in verde, nasii si familia.

Dupa slujba religioasa, mirii se vor indrepta catre un ballroom din  Pipera pentru a-si primi cei 200 de invitati, alesi pe spranceana. Pentru ei, Simona si Bogdan au ales un meniu de cinci stele.

Categorie: Monden | Vizualizări: 262 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: Simona Nae, bogdan topciu, simona nae s-a casatorit | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar