Principală » 2014 » Iulie » 6 » PRIMA DECLARAŢIE a lui Adrian Enache, DUPĂ CE FIICA LUI A FOST ATACATĂ
3:31 PM
PRIMA DECLARAŢIE a lui Adrian Enache, DUPĂ CE FIICA LUI A FOST ATACATĂ

Diana Enache, fiica artistului Adrian Enache, a fost agresată, aseară, în scara blocului în care locuia tatăl ei, într-un complex rezidenţial din Capitală. Suspectul, Kanan Ali, un bărbat în vârstă de 46 de ani, fost prins de poliţie, fiind în prezent reţinut pentru 24 de ore, cu propunere de arestare preventivă.

După atacul asupra fiicei lui Adrian Enache ies la iveală detalii incredibile. Se pare că Diana a trecut momentele groaznice, de spaimă, şi a sunat singură la numărul de urgenţă 112, pentru a cere ajutor. Bogdan Ghebaur purtător de cuvânt la Poliţia Capitalei a precizat şi faptul că Diana l-ar fi jignit pe bărbatul arab, care şi-a ieşit din minţi.

"La ora 6 dimineaţa s-a primit un apel la 112 dat de o tânără foarte speriată care a apucat să spună că a fost tăiată. Poliţiştii au pornit la locul faptei într-un bloc de apartamente în spatele unui complex rezidenţial din Băneasa, a sosit şi ambulanţa care a acordat primul ajutor medical. Victima, o tânără în vârstă de 17 ani abia sosise acasă şi a constatat că nu are curent. A coborât în scara blocului unde se află paznicul un cetăţean de origine libanez conform declaraţiilor de la faţa locului, fata l-a jignit foarte urât. În această perioadă, lumea arabă sărbătoreşte ramadanul, omul şi-a ieşit din minţi şi a tăiat-o cu briceagul pe degete şi pe torace pe victimă. Fata a fost transportată la spital, iar cetăţeanul de origine libanez a fost prins în subsolul blocului şi arestat pentru 30 de zile", a declarat Bogdan Ghebaur.


Adrian Enache a vorbit despre situaţia delicată prin care a trecut fiica lui. "I-a pus cuţitul la gât, i-a pus mâna pe corp, pe fese, ea aşa mi-a zis. Este un atac premeditat. El a venit cu briceagul. Culmea, este omul locului. Eu nu ştiu ce s-a întâmplat cu el, el fiind în Ramadan, cetăţean libanez, l-a părăsit raţiunea. Este incredibil, omul pe care îl solicitam să ne ajute şi de multe ori ne ajuta. Era un tip care ne ajuta", a declarat Adrian Enache, pentru România TV, după ce şi-a vizitat fiica la spital.

Categorie: Monden | Vizualizări: 268 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: diana enache, adrian enache, ATAC, libanez | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar