Principală » 2014 » Iulie » 19 » Pepe şi Raluca vor dansa la nuntă după cum cântă naşa Andra
12:09 PM
Pepe şi Raluca vor dansa la nuntă după cum cântă naşa Andra

Atent la cele mai mici detalii, Pepe a stabilit programul artistic pentru nunta sa cu Raluca, eveniment ce va avea loc duminică. Prima care le va cânta va fi chiar naşa Andra, iar cel ce-i va ura, lui ginerică, la miezul nopţii, “La mulţi ani”, de ziua sa, va fi Connect-R.

Pepe a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nunta sa cu Raluca, eveniment ce va avea loc duminică şi la care vor lua parte nu mai puţin de 300 de invitaţi, printre care şi o mulţime de vedete. Cei doi soţi îşi vor uni destinele şi în faţa lui Dumnezeu la Biserica Sf. Spiridon cel Nou, acolo unde, anul trecut, au botezat- o şi pe fetiţa lor, Maria. Apoi, mirii vor pleca spre un restaurant de fiţe din Pipera, acelaşi unde au petrecut şi la cununia lor civilă, de acum trei ani.

Foarte meticulos în organizarea propriei nunţi, Pepe a stabilit deja programul artistic. Dansul mirilor va fi deschis cu melodia “Dragostea rămâne”, chiar de naşa Andra, iar la miezul nopţii, dat fiind faptul că duminică este şi ziua de naştere a artistului, Connect-R îi va cânta “La mulţi ani”! Primirea invitaţilor se va face între orele 20.30-21.30, pe ritmurile unor piese interpretate de băieţii din trupa artistului, care deja au făcut mai multe repetiţii pentru ca totul să iasă OK. O altă surpriză pentru invitaţi va fi şi Francesco Napoli, artistul italian care de asemenea va susţine un recital la acest chef de pomină.
 
 
Are costume în funcţie de vreme

Altfel, chiar dacă mai sunt doar două zile până la nunta anului, artistul nu ştie pentru ce ţinută va opta. Motivul? Pepe are mai multe variante pentru costumul de ginerică, în funcţie de cum va fi vremea. Pentru acest eveniment unic în viaţa lor, Pepe i-a pregătit şi o surpriză soţiei sale. Mai precis, i-a dedicat o melodie pe care o va lansa în toiul petrecerii.

Categorie: Monden | Vizualizări: 404 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: Andra, nunta, pepe si raluca | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar