Principală » 2014 » Iulie » 15 » Pepe isi vinde nunta la bucata!
10:16 AM
Pepe isi vinde nunta la bucata!

Pepe se afla intr-o postura nu tocmai placuta. Fiind sub contract cu Antena 1, ar trebui sa cedeze imaginile de la propria-i nunta postului in cauza. Pe de alta parte, Maruta ii e nas, si vrea si el ceva exclusivitati.

Pepe, baiat calculat, s-a gandit ca suptul de la doua oi nu poate sa strice bugetului familial

Stiti ca a ajuns si la noi moda ca vedetele sa isi vanda drepturile de imagine ale nuntii, botezului sau divortului, drept mari evenimente, unui post de televiziune sau unei reviste.

In acest caz, dau nasii ce dau, dar macar niste imagini sa ia si ei. Pentru la locul de munca...

Cu imagini exclusive, o televiziune isi ridica, cat de sus poate audienta ca sa isi recupereze banii si ceva pe deasupra. Asa va fi si la nunta lui Pepe, programata pentru sfarsitul acestei saptamani. Numai ca Antena 1 vrea ea toata nunta, iar nasii Andra Si Catalin Maruta vor ceva si pentru ProTV, cu atat mai mult cu cat postul condus altadata de Adrian Sarbu a avut exclusivitate la cununia civila dintre Pepe si Raluca.

Si capra, si varza

Pentru moment, cica, Pepe a reusit sa imbucateasca nunta in asa fel incat toata umea sa fie multumita. Antena 1 va difuza imagini de la petrecere si, probabil, de la pregatirile de nunta”, in timp ce „La Maruta” si Pro vor avea exclusivitate pentru ceremonia religioasa de la biserica, dar si pentru dansul mirilor. Care, de altfel, este o piesa cantata de nasa Andra. Si uite asa, Pepe si-a impartit evenimentul nuntii sale, de para ar fi vorba de o simpla bucata de pastrama. Afumata.

Categorie: Monden | Vizualizări: 336 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: antena1, nunta, exclusivitati, protv, pepe si raluca | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar