Principală » 2014 » Iulie » 14 » Parcurile acvatice, varianta perfecta pentru romanii care nu ajung la mare. Cat platiti pentru o baie in piscina
3:34 PM
Parcurile acvatice, varianta perfecta pentru romanii care nu ajung la mare. Cat platiti pentru o baie in piscina

Daca n-ati ajuns la mare, dar vreti sa va bucurati de apa cateva ore, puteti alege parcurile acvatice din vecinatatea marilor orase.
Cu un buget de 60 de lei de persoana faceti baie in piscina si va plimbati in voie cu barca.

In apropierea Bucurestiului sunt trei parcuri acvatice si cateva zeci de stranduri cu locuri de joaca pentru copii. In scurt timp se va deschide inca unul pe lacul Mogosoaia.

Catalin Campeanu, initiator proiect: "Un concept venit din America, o sa avem un parc acvatic confectionat din module gonflabile trambule, topogane, catapulte, va fi ceva spectaculos".

Pentru a porni o asemenea afacere, profitabila doar vara, e nevoie de cel putin 100.000 de euro. La final de sezon, din abonamente si bilete, proprietarii raman cu cateva zeci de mii de euro.

In partea de nord a Capitalei gasiti un parc acvatic potrivit pentru vacantele in familie sau cu prietenii.

Tarifele in weekend sunt pentru adulti 50 de lei si pentru copii 25 de lei. In timpul saptamanii preturile se injumatatesc.

La iesirea din Bucuresti spre Pitesti se intind pe alte 4 hectare topogane si piscine cu valuri. Pentru o zi de distractie, studentii platesc doar 50, iar copii 25. Si pot ajunge cu o cursa speciala. Parcuri acvatice mai gasiti si in Mamaia si Brasov, timp liber sa aveti.

 

Categorie: Social | Vizualizări: 275 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: parcuri acvatice | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar