Principală » 2014 » Iulie » 15 » Până la 30% REDUCERE pentru biletele de tren cumpărate în avans
8:22 PM
Până la 30% REDUCERE pentru biletele de tren cumpărate în avans

Având în vedere faptul că în zilele de vineri, sâmbătă, duminică traficul feroviar de pasageri spre/dinspre litoral înregistrează creşteri importante, CFR Călători recomandă achiziţionarea din timp a biletelor la Trenurile Soarelui.
 

CFR Călători acordă importante reduceri în funcţie de perioada de anticipaţie cu care este achiziţionat biletul. Reducerile pornesc de la 10% pentru o anticipaţie de 6 zile şi ajung până la 25% pentru anticipaţia de peste 21 de zile. Reducerea pentru cumpărarea cu anticipaţie se cumulează cu reducerea de 5% acordată pentru toate biletele cumpărate online. Pentru celelalte tipuri de reduceri comerciale şi pentru facilităţile de călătorie acordate prin acte normative, călătorii sunt rugaţi să consulte website-ul nostru, www.cfrcalatori.ro, secţiunea Tarife şi Oferte Naţionale .
 

În prima lună de program estival (14 iunie - 14 iulie), peste 190 mii de pasageri au ales călătoria cu Trenurile Soarelui.
 

Aceste trenuri au avut un grad mediu de ocupare de peste 80% în weekendul 11-13 iulie, cu 15% mai mare față de cel înregistrat în primul weekend de program (13-15iunie).
 

Peste 30% din Trenurile Soarelui au avut un grad de ocupare de 100%.
 
CFR Călători mulțumeşte tuturor pasagerilor care își cumpără de fiecare dată bilet de tren și celor care achiziționează abonamente, beneficiind de numeroasele noastre facilități și reduceri comerciale. Vă așteptăm în număr cât mai mare în  Trenurile Soarelui!
 

***
Alte reduceri importante pentru destinații interne:
•25% reducere prin Cardul Tren Plus; •între 10% şi 25 % reducere cu oferta Minigrup 2 – 5; •între 15% şi 35% reducere cu oferta Biletul de weekend; •între 25% şi 50% reducere cu oferta Cartea VSD; •între 31% și 56% reduceri de weekend (în zilele de vineri până duminică inclusiv) la trenurile IR care circulă pe Valea Prahovei, pe rute între Sinaia - Brașov și retur; •între 10% și 20% reducere la călătoria cu trenuri succesive; •reduceri de până la 35 % pentru Grupuri de peste 20 persoane.

Programul estival de transport feroviar Trenurile Soarelui 2014 este valabil până la data de 15 septembrie și cuprinde peste 44 de trenuri spre și dinspre litoral și Delta Dunării.
---
Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pe toți pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.
Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații.
 

Rezervări de bilete prin telefon pentru trenuri cu plecări din:
Timişoara - 0256 200 457
Bucureşti Gara de Nord – la numărul 021/9522
Constanţa – la numărul 0727.999.952
 

Categorie: Economie | Vizualizări: 65 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: cfr calatori, reduceri | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar