Principală » 2014 » Iulie » 7 » Interviu cu Alina Borcea! Sotia omului de afaceri plange fara incetare in lipsa lui Borcea!
0:27 AM
Interviu cu Alina Borcea! Sotia omului de afaceri plange fara incetare in lipsa lui Borcea!

Alina Borcea este devastata fara sotul ei alaturi insa lupta pentru copilul ei.

Alina Borcea a acordat in exclusivitate un interviu pentru Stirile Kanal D. Sotia omului de afaceri a vorbit pentru prima oara deschis despre suferinta sa si felul in care ii face fata.

"Copilul nostru care ii seamana foarte mult imi da putere sa continui sa merg mai departe. Voi fi tare si dragostea pe care o port sotului meu si copilului ma vor intari. Astept cu nerabdare clipa cand va fi eliberat si va veni acasa.  Mi-a spus acum 5 minute ca ma iubeste. Si eu il iubesc din tot sufletul. Sunt o persoana sensibila dar puternica. Ceea ce nu te doboara, te intareste. Nu exista cuvinte sa pot exprima suferinta pe care o am", a declarat pentru Stirile Kanal D Alina Borcea.


Cat despre fosta sotie a omului de afaceri, Alina spune ca vorbesc si colaboreaza foarte bine de dragul celor mici.

"Colaboram foarte bine impreuna, ne ajutam unde putem. Ma bucura si ca copiii se iubesc foarte mult intre ei", a mai declarat Alina.


In seara urmatoare acordarii acestui interviu, omul de afaceri a fost dus de urgenta din penitenciar la un spital deoarece resimtea puternice dureri in piept. Alina a fost prima prezenta pe holurile spitalului si abia mai putea sa rosteasca ceva dupa ce l-a vazut. "Il iubesc, e viata mea", a spus Alina.

Mai multe declaratii si amanunte in jurnalul de Luni seara de la Kanal D.

Categorie: Monden | Vizualizări: 242 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: cristi borcea, interviu, alina borcea | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar