Principală » 2014 » Iulie » 19 » INCREDIBIL! Tuncay DEZVĂLUIE MOTIVUL discuțiilor APRINSE cu Andreea Marin
2:18 PM
INCREDIBIL! Tuncay DEZVĂLUIE MOTIVUL discuțiilor APRINSE cu Andreea Marin

Dacă în urmă cu aproximativ o săptămână, Andreea Marin și soțul erau suprinși purtând o discuție ceva mai aprinsă în parc, iată că în prezent, Tuncay Ozturk a decis să facă lumină în această privință.

Turcul susține că dacă ar fi să se certe cu soția sa, nu ar face niciodată acest lucru în parc, ci acasă, iar în ceea ce privește dialogul pe care l-a avut cu Andreea Marin, acesta îl avea ca temă pe nimeni altul decât...Dostoievski.

„Cuplurile pot avea anumite discutii. Acum cateva zile, stateam exact ca acum si prietenii mei m-au sunat spunandu-mi ca am aparut in presa, ca m-am certat cu sotia mea in parc. Le-am spus ca putem discuta lucruri, ca putem chiar sa avem dicutii in contradictoriu, dar in casa, nicidecum intr-un parc! Suntem educati sa nu facem astfel de lucruri in public.

M-am uitat apoi pe fotografiile din presa si… intr-adevar, discutam un subiect foarte serios. Vorbeam despre Dostoievski. In momentul in care m-au fotografiat cu mana ridicata, dicutam despre cartea lui Dostoievski, ’Crima si pedeapsa’, pe care eu o citeam. Nu am crezut ca oamenii vor lua in serios o astfel de stire pentru ca suntem oameni educati si nu am putea niciodata sa ne certam intr-un parc. Dar este normal ca intr-un cuplu sa existe uneori discutii in contradictoriu, insa intotdeauna in intimitatea casei lor”
, a devzaluit el, pentru agentiadepresamondena.com

Categorie: Monden | Vizualizări: 315 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: tuncay ozturk, andreea marin, discutie | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar