Principală » 2014 » Iulie » 14 » Inca O ZI SÂNGEROASA IN GAZA: 16 morti, IN URMA UNUI ATAC al aviatiei ISRAELIENE
9:24 AM
Inca O ZI SÂNGEROASA IN GAZA: 16 morti, IN URMA UNUI ATAC al aviatiei ISRAELIENE

Raidurile aviaţiei israeliene asuăra Fâşiei Gaza au continuat cu noi atacuri, sâmbătă seara, în urma căror şi-au pierdut viaţa 16 persoane şi alte 36 au fost rănite.

Noi atacuri ale aviației israeliene în Fâșia Gaza au fost soldate cu moartea a 16 persoane, sâmbătă seară, ridicând la 46 numărul persoanelor decedate în cursul acestei zile, cea mai sângeroasă după declanșarea noului conflict dintre Israel și mișcarea Hamas.

Cel puțin 15 palestinieni și-au pierdut viața într-o lovitură israeliană în cartierul Touffah din orașul Gaza care a distrus un imobil și o moschee", a făcut cunoscut purtătorul de cuvânt al serviciilor de urgență, Ashraf al-Qoudra.

În total, 35 de persoane au fost rănite în acest atac, în timp ce un alt palestinian a fost omorât în sudul enclavei, la Rafah.

În paralel, forțele israeliene au anunțat într-un comunicat că îi îndeamnă pe locuitorii din nordul Fâșiei Gaza să își părăsească locuințele în perspectiva unor noi lovituri.

Armata "va transmite mesaje rezidenților din nordul Fâșiei Gaza în care le cere să evacueze locuințele pentru propria lor securitate și subliniază pericolul pentru aceștia de a sta în vecinătatea Hamas", mișcarea palestiniană care deține controlul asupra enclavei, potrivit documentului citat.


Sursa: Libertatea.Ro

Categorie: Actualitate | Vizualizări: 262 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: israel, Gaza, palestina, zi sangeroasa | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar