Principală » 2014 » Iulie » 13 » Halep a devenit campioană la BRD Bucharest Open! Victorie zdrobitoare în fața lui Vinci: 6-1, 6-3
7:54 PM
Halep a devenit campioană la BRD Bucharest Open! Victorie zdrobitoare în fața lui Vinci: 6-1, 6-3

Simona Halep a cucerit cel de-al 8-lea trofeu WTA al carierei și, la final, pe acorduriile melodiei "Simply The Best", semnată de Tina Turner, favorita de la București s-a așezat plângând pe scaunul ei, copleșită de emoțiile succesului de pe teren propriu.

Halep, în vârstă de 22 de ani, a cucerit în cariera ei 8 trofee WTA, în afara turneului de la Doha ea triumfând, în 2013, la competiţiile de la Nurnberg, 's-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova şi Sofia.

Roberta Vinci, 31 de ani, are în palmares 9 titluri WTA: Bogota (2007), Barcelona (2009), Luxemburg (2010), Barcelona, 's-Hertogenbosch, Budapesta (2011), Dallas (2012), Katowice, Palermo (2013).

LIVE TEXT

Setul 2

# 6-3, GAME, SET, MECI ȘI TURNEU! Simona Halep ridică spectatorii în picioare după punctul de 40-0, aruncă bucuroasă racheta din mână și ridică pumnii în aer, în semn de victorie! BRAVO SIMONA! 250 de puncte pentru campioana noastră, după un turneu în care a cedat un singur set - în semifinala cu Niculescu.

# 5-3 HALEP. Deși a avut minge de meci după ce a fost condusă cu 30-0, Halep n-a reușit să materializeze avantajul. Cu multe slice-uri în repertoriu, Vinci reușește să câștige game-ul. Servește Halep.

# 5-2 HALEP! Lovituri excelente ale lui Halep, care anulează handicapul de 0-15 și o apropie în cele din urmă pe a treia jucătoare a lumii la un singur game de victorie. As la ultimul punct!

# 4-2 HALEP, BREAK! Simona se distanțează la 0-30 cu un lung de linie executat perfect și apoi face 0-40 cu o dreaptă în colț. Game la avantaj. Finala se apropie de final, iar Halep e într-o poziție excelentă!

# 3-2 HALEP! Simona salvează o minge de break și face un nou game, al treilea la rând!

# 2-2 BREAK HALEP! Vinci greșește, servește moale, iar Halep o penalizează cu câteva retururi de finețe. Egalitate restabilită, la 15.

# 2-1 VINCI. Halep închide ușor game-ul, la 0, cu un as pe serviciul doi la ultimul punct. Va forța break-ul imediat.

# 2-0 VINCI. Game făcut de italiancă la avantaj, după un veritabil recital de scurte, în care Roberta a salvat și o minge de break. Simona este încurajată frenetic din tribune și urmează la serviciu.

# 1-0 VINCI. Break obținut de Vinci după egalitate la 40. Simona salvase două mingi de break pe parcursul acestui game.Simona Halep a pus în teren 64% dintre primele servicii și a câștigat până acum 11 puncte din 18 cu acestea. Vinci are un procentaj de 50% la primul serviciu și nu a câștigat decât șase puncte din 19 cu serviciul doi, semn că fiecare fault al acesteia reprezintă o bună șansă pentru româncă. Halep a salvat 4 mingi de break din 5, iar Italianca 3 din 6. 38-29 este scorul pe puncte.

Video

Categorie: Sport | Vizualizări: 385 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: Simona Halep | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar