Principală » 2014 » Iulie » 15 » Gigi Becali E LIBER. Ce face în acest MOMENT patronul Stelei
8:05 PM
Gigi Becali E LIBER. Ce face în acest MOMENT patronul Stelei

Gigi Becali e liber în acest moment. Patronul Stelei a primit dreptul de a ieşi din nou la muncă şi chiar acum se află la Academia de fotbal a lui Gică Hagi, informează România TV. Gigi Becali a mai “lucrat” la Academia “Regelui” şi în primăvară, dar şi-a pierdut acest drept după ce a primit o zi de permisie, pe 12 mai, şi a încălcat toate restricţiile impuse de şefii penitenciarului Poarta Albă.

Cei de la puşcărie l-au pedepsit atunci pe şeful Stelei luându-i dreptul de a ieşi la muncă. Gigi a apelat din nou la justiţie, considerând că a fost nedreptăţit când i s-a luat acest drept. Şi a câştigat în instanţă. Începând de ieri, Gigi Becali a ieşit din nou la muncă. El petrece opt ore pe zi “prestând” pentru naşul Hagi.
“M-au dat afară din puşcărie”

Gigi a turbat la ultima prezenţă în faţa judecătorilor, acuzând în stilul său atât de cunoscut “relele tratamente” de care ar fi avut parte în ziua de 12 mai, când a primit acea permisie de o zi. “M-au dat afară din puşcărie, au zis că nu se poate, m-au întrebat cu ce plec acasă şi mi-au spus că plec cu trenul. M-au dus cu maşina cu perdele pe o străduţă dintr-o comună şi de acolo am plecat la Bucureşti. Eu consider că mi s-a făcut o nedreptate prin modalitatea prin care mi s-a acordat învoirea. Mi s-a spus că amânarea pe care mi-au dat-o e cauzată de faptul că am vorbit la TV”, a spus atunci Gigi Becali.

Categorie: Social | Vizualizări: 366 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: academie, Gigi Becali, poarta alba, gica hagi, inchisoare | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar