Principală » 2014 » Iulie » 14 » Elena Băsescu este din nou însărcinată. Traian Băsescu va fi din nou bunic
11:00 PM
Elena Băsescu este din nou însărcinată. Traian Băsescu va fi din nou bunic

Sofia Anais, nepoata preşedintelui Traian Băsescu va avea un frăţior sau o surioară. Elena împreună cu soţul ei Bogdan vor deveni din nou părinţi, conform planurilor dezvăluite de fiica cea mică a preşedintelui în martie. Cuplul doreşte trei copii, mai ales că acum fosta europarlamentară a trecut prin această experienţă şi se simte în stare să mai treacă de două ori prin "chinuri".

"Elena Băsescu este însărcinată", a declarat Cătălin Măruţă la emisiunea lui de luni de la Pro Tv. Elena Băsescu i-a dezvăluit acestuia că va deveni mămică pentru a doua oară.

Elena Basescu povestea la începutul lunii martie cum primul copil i-a schimbat viaţa: "Toţi apropiaţii spun asta şi părinţii mei spun că m-am schimbat foarte mult şi am devenit şi mai calmă, şi mai echilibrată şi mai înţelegătoare şi mai permisivă cu cei din jur". Bunica, Maria Băsescu este alături de fiica sa în toate etapele sarcinii şi după naştere. Elena nu s-a ferit de alimentele bogate în proteine, pe care le-a consumat şi a făcut tot ce era necesar pentru ca fiica sa să beneficieze de lapte matern. Chiar dacă s-a îngrăsat aprope 20 de kilograme în cele 9 luni, treptat Elena Băsescu a scăpat de ele. "În perioada în care am alăptat, mama mea mi-a adus mâncare în fiecare zi, mâncare bogata în proteine, pentru a-mi stimula lactaţia. Am început să beau trei beri pe zi după ce am născut. Bere fără alcol, trei beri pe zi, şi este adevarat ce se spune că stimulează lactaţia", declara fata cea mică a lui Traian Băsescu în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruţă.

Categorie: Monden | Vizualizări: 278 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: copil, eba, Traian Basescu, elena basescu, Insarcinata | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar