Principală » 2014 » Iulie » 13 » DRESS CODE TINUTA OFFICE: 5 GRESELI DE EVITAT LA BIROU
4:06 PM
DRESS CODE TINUTA OFFICE: 5 GRESELI DE EVITAT LA BIROU

Un dress code formal respecta o serie de reguli pe care n-ar trebui sa le neglijezi daca iti pasa de imaginea ta la birou. Nu-ti spunem sa nu fii creativa in abordarea trendurilor, mai ales daca esti pasionata de moda. Ci doar sa nu faci cele 5 gafe care lasa o impresie proasta.
Un dress code formal te obliga sa faci compromisuri vestimentare. Mai ales daca esti pasionata de moda si iubesti trendurile, s-ar putea sa te simti dezavantajata. Noi iti spunem ca n-ai motive de frustrare!

Daca esti atenta la detalii, nici nu trebuie sa lasi de la tine prea mult. Important este sa adaptezi tendintele la regulile generale din dress code si sa eviti gafele vestimentare.

Cand spunem gafe, ne referim la acele lucruri flagrante pe care le poti face din neatentie, dar care iti pot dauna atat de mult! Iata cele mai mari 5 greseli care iti pot strica imaginea. Bonus: solutiile salvatoare!

Greseala nr 1: te imbraci ca si cand ai iesi in oras

Problema: chiar daca nu esti genul care ar purta la ora 9 dimineata o fusta mini si un top fara bretele, poti fi tentata sa-ti incarci tinuta de birou din dorinta de a-ti pune in valoare stilul personal.

Solutie: Alege cele mai simple piese cu o linie clasica si feminina. Cand le cumperi, ai grija sa-ti vina ca turnate, accesorizeaza-le discret dar pretios si fii atenta la calitatea materialelor. Din aceste 3 directii pot veni dezavantajele.
Greseala nr 2: decolteul prea adanc

Problema: un dress code office trebuie abordat in primul rand cu decenta. Daca vrei sa impui respect, nu distrage atentia cu o camasa descheiata excesiv. Sau cu o rochie extrem de decoltata, care lasa la vedere sanii. Aceasta “tehnica” de seductie feminina nu va functiona pe termen lung.

Solutie: Daca vrei sa fii cu adevarat eleganta si sa impui respect, poarta deaux-pieces-ul cu body-uri moderne si simple, pe care le poti alege in functie de stilul personal.

Greseala nr 3: coafura neingrijita

Problema: te-ai prea tarziu dimineata si nu ai mai avut timp sa-ti speli parul?

Solutia: Aplica neaparat un sampon uscat si prinde-l intr-un coc sau intr-o coada. Vei arata super fresh! Dar nu face din samponul uscat o regula. Este numai si numai pentru situatii de extrema urgenta.

Greseala nr 4: sutienul la vedere

Recomandari: poarta un body nude sub orice bluza transparenta; evita lenjeria din dantela si alege o textura lycra prietenoasa; chiar daca porti o camasa clasica din bumbac, nu-ti lasa nasturii descheiati ostentativ.

Greseala nr 5: hainele sifonate

Recomandare: investeste intr-un steamer! De cele mai multe ori, cele mai confortabile texturi naturale precum matasea sau bumbacul, se sifoneaza cel mai tare. Nimic nu e mai neplacut decat o femeie ale carei haine arata neglijent.

Iar pentru a repara rapid eventualele “accidente” de peste zi, ia cu tine o trusa de urgenta. Ac cu ata, o pereche de dresuri de schimb in caz ca ti le rupi, roller contra scamelor.

Categorie: Monden | Vizualizări: 304 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: recomandari, greseli de stil, reguli de stil, tinuta office, Dress Code | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar