Principală » 2014 » Iulie » 14 » Dezvăluiri incredibile! Cum a ucis-o Cioacă pe Elodia. Ce spune anchetatorul
10:16 AM
Dezvăluiri incredibile! Cum a ucis-o Cioacă pe Elodia. Ce spune anchetatorul

Marius Iacob, procurorul care a condus ancheta care a dus la condamnarea lui Cristian Cioacă pentru uciderea Elodiei Ghinescu, a vorbit într-un recent interviu pentru Romania TV despre felul în care s-a produs crima de care se face vinovat Cioacă

Procurorul susţine că s-a ajuns la crimă de la o ceartă banală care a degenerat.

"S-a produs o ceartă, iar el a lovit-o repetat până când a avut loc decesul Elodiei Ghinescu", a spus procurorul Marius Iacob. Potrivit acestuia, proba în sprijinul ipotezei acesteia sunt petele de sânge de sub podeaua camerei respective. "O pată mare de sânge s-a găsit sub podea. Cel mai probabil, sângele s-a scurs de pe pereţi sub podea. Urmele de sânge provin de la o agresiune. Erau stropi ceea ce înseamnă aceştia au sărit în urma unor lovituri aplicate victimei", a relatat Iacob.

Acesta crede că, ulterior, Elodia a tranşată şi pusă într-o geantă. "Cristian Cioacă a avut la dispoziţie cinci ore să ascundă cadavrul. El a putut să ascundă cadavrul pe o rază de 200 de kilometri în jurul Braşovului. Este posibil să-l fi lăsat în lacul de acumulare de la Vidraru", a spus magistratul adăugând că vegetaţia abundentă şi adâncimea lacului au făcut ca trupul să nu fie găsit.

Iacob susţine că încă de când a preluat cazul a avut convingerea că Cioacă şi-a ucis soţia. "El a făcut mai multe greşeli. A dat declaraţii contradictorii. Testul poligraf a dovedit că el are un comportament simulat, că avea o legătruă cu dispariţia soţiei. El a spus că era obosit. Se întâmplă ca uneori, persoane vinovate să aibă suficientă stăpânire de sine încât să treacă testul, dar este multa mai rar ca cineva să-l pice fără să fie vinovat", a exlicat procurorul, potrivit Romania TV.(Video)

Categorie: Social | Vizualizări: 548 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: cristian cioaca, marius iacob, elodia ghinescu, cioaca, elodia, crima, dezvaluiri | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar