Principală » 2014 » Iulie » 19 » DEZVĂLUIRE INCREDIBILĂ despre Monica Columbeanu în DAILY MAIL
11:13 AM
DEZVĂLUIRE INCREDIBILĂ despre Monica Columbeanu în DAILY MAIL

Tabloidul britanic Daily Mail relatează o întâmplare din viaţa Monicăi Columbeanu, care a anunţat public că va adopta un băiat dintr-un orfelinat din România, dar, pentru că acesta a plâns şi nu a lăsat-o să doarmă, vedeta l-a dus înapoi după doar o noapte petrecută împreună.

Vedeta a precizat că vrea să îi ofere o nouă viaţă lui Alex Gabriel, în vârstă de trei ani, dar ea l-a dus înapoi la orfelinat după o singură noapte petrecută de copil în casa familiei Columbeanu, întrucât, spune aceasta, plânsetul lui a ţinut-o trează, informează dailymail.co.uk.

Stefan Cristofor, un om de afaceri din Bucureşti, care, împreună cu fiica lui Mihaela, conduce o organizaţie de caritate ce ajută orfanii, a confirmat că a stabilit întâlnirea dintre Monica şi Alex, mai scrie tabloidul britanic.

"Monica a vrut să petreacă weekendul cu băiatul pe care voia să-l adopte. Dar copilul nu s-a putut adapta. Seara, când l-a pus în pat, el a început să plângă şi nu a putut să adoarmă. A doua zi, ea l-a dus înapoi la orfelinat", a declarat Mihaela, care se ocupă de organizaţia de caritate, precizând că procedura adopţiei s-a încheiat, întrucât Monica Columbeanu nu a mai vrut să ia înapoi copilul.

Categorie: Monden | Vizualizări: 321 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: copil, Adoptie, monica columbeanu, Daily Mail | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar