Principală » 2014 » Iulie » 12 » Cristian Popescu Piedone a devenit bunic
1:03 PM
Cristian Popescu Piedone a devenit bunic

După mai multe ore de aşteptare în maternitatea din Băneasa familia primarului Cristian Popescu Piedone a urat bun venit pe această lume celui mai nou membru al familiei. Micuţul Popescu David Cristian a primit nota 10 la naştere şi a reuşit să aducă zâmbete pe chipul celor prezenţi la eveniment.

Ziua de vineri a fost una agitată pentru primarul Cristian Popescu Piedone. Soţia fiului său Vlad a născut primul copil al cuplului, motiv de sărbătoare pentru toţi prietenii şi apropiaţii primarului. Tatăl micuţului, Vlad Popescu, a fost foarte curajos şi a stat în sala de naşteri pe tot parcursul operaţiei.

Imediat după ce nepotul primarului Piedone a ajuns pe lume, la spital au venit şi naşii acestuia, Andra şi Cătălin Măruţă, care au reuşit să aducă un zâmbet pe faţa celor prezenţi, încă emoţionaţi de tot ceea ce se întâmplase. "Astăzi familia noastra s-a mărit cu încă un finuţ, David Cristian ! Suntem foarte bucuroşi şi abia aşteptăm să-l creştinăm. Felicitări părinţilor şi bunicilor ! Vă pupăm şi vă iubim ... Ps. Piedone astăzi a fost cel mai emoţionat şi cel mai tăcut bunic :)))", a postat viitorul naş pe Facebook.

"Dragii mei, astăzi am trăit una dintre cele mai mari emoţii ale vieţii mele, pentru că s-a născut, la ora 11.05, nepoţelul meu, David Cristian. Fiul meu Vlad şi nora mea Loredana mi-au făcut o bucurie pe care nici nu am cuvinte să o descriu: un baietel perfect sănătos, de 51 cm, 3170 grame, o minune de copil căruia medicii i-au dat nota ZECE. De astăzi, am un motiv în plus să facem din Bucureşti un oraş mai bun în care să trăiască copiii şi nepoţii noştri! Vă mulţumesc din suflet pentru urări şi felicitări şi vă doresc să aveti şi dvs parte de bucurii la fel de mari!", a postat emoţionat proaspătul bunic pe pagina sa de Facebook.

Primarul a recunoscut că cei prezenţi i-au terminat în 3 ore peste 100 de litri de alcool şi trebuie să apeleze la rezervele pe care le are.

Cântăreţul Vali Vijelie este responsabil cu muzica la petrecerea care a început în această după-amiază. Acesta are melodii special compuse pentru prospătul bunic.

Categorie: Monden | Vizualizări: 331 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: Nastere, cristian popescu piedone, nepot, Andra, vlad popescu, Maruta | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar