Principală » 2014 » Iulie » 13 » Cozmin Gușă: 'Victor Ponta este disperat, nu știe cum să mai acopere găurile din buget'
11:06 AM
Cozmin Gușă: 'Victor Ponta este disperat, nu știe cum să mai acopere găurile din buget'

Consultantul politic Cozmic Gușă a comentat în direct la REALITATEA TV retragerea din dezbaterea publică a proiectului noului Cod Fiscal şi a apreciat că premierul Victor Ponta este disperat în încercarea sa de a acoperi găurile din buget.

"Din Guvernul Ponta fug oameni, domnul Voinea, domnul Gherghina. Au anunțat într-un fel ciudat această fugă, probabil că domnii știu că aceste intenții de bulversare ale bugetului sunt evidente, sunt plănuite. De aici și lipsa de asistență a Fondului Internațional la care Victor Ponta a renuțat, mă refer la această asistență. 

Nu sunt un fan al FMI, dar văzând atata lipsă de profesionalism a guvernului Ponta, încep să cred că este nevoie de asistența FMI în acest caz", a spus Cozmin Guşă.

Ministrul de Finanţe ar trebui să îşi dea demisia

"Oamenii fug din Guvern, a venit o tânără la Finanțe care nu mișcă un băt de chibrit fără știrea superiorului său, doamnă care într-un guvern normal ar trebui sacrificată, pentru că în momentul în care îi oferi un plan public să dai ordin să fie retras de pe site-ul ministerului ca să-l mai discuți o dată este evident că ai o părrere proastă despre acel proiect și atunci acea doamnă ar trebui să plece pentru că ea nu lucrează la o firmă privată, ci la Guvernul României se joacă cu zecile de miliarde, aproape săptămânal face acest lucru și dacă face asemenea aberașii, prim ministru ar trebui să-i retragă încrederea și ea să plece", a mai spus consultantul politic.

"Dacă mergem pe ideea absurdă în care premierul Ponta nu ar fi știut, asta ar fi trebuit să se întâmple. Eu merg pe varianta în care Victor Ponta este disperat nu știe în ce fel sa mai acopere găurile din buget, dânșii nu Guvernează, ei nu prea știu nimic altceva decât să spună Jos Băsescu. Uite că jos Băsescu nu ține loc de politică și uite că ajungi în an electoral ca taxele să crească de câteva ori și ajungi să te întrebi cât de mare e buba", a observat Guşă.

"Domnul Ponta o să facă pensiile praf, oricum acest buget de presei este praf. Taxele sunt soluția disperatului, a amatorului. Disperatul sau amatorul se duce și mărește taxele pentru că este singura soluție să aducă bani la buget. 

În general toate aceste taxe mărite nu se duc în investiții ci se duc în bugetele baronilor locali, oricum baronii locali au prea mulți bani", a mai spus Cozmin Guşă.

Categorie: Politică | Vizualizări: 306 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: Victor Ponta, REALITATEA TV, cozmin gusa | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar