Principală » 2014 » Iulie » 14 » Ce poți trata cu levănțică
12:33 PM
Ce poți trata cu levănțică

De câteva secole bune, levănțica este recunoscută și prețuită pentru parfumul ei delicat și relaxant dar și pentru proprietățile curative. Este o plantă care nu ar trebui să lipsească din grădina ta fiindcă proprietățile sale sunt absolut miraculoase.

Adio, durere de cap!

Proprietățile antiseptice și antiinflamatorii ale uleiului de levănțică te poate scăpa de durerea de cap. Masează-ți ușor tâmplele cu acest ulei. Renunță la pastile și încearcă această metodă naturistă.

Reduce balonarea

Elimină senzația de discomfort cauzată de balonare. Pune o linguriță de levănțică uscată în iaurt și servește-l dimineața. Antioxidanții care se găsesc în această plantă sunt benefici pentru sănătatea stomacului tău.

Calmant natural

Adaugă levănțică uscată în ceaiurile tale pentru a te calma și pentru a te relaxa. Aceasta este un adevărat calmant natural care face minuni și în cazul celei mai stresate persoane.

Calmant pentru arsuri

Pune câteva picături de ulei de levănțică pe arsură. Aceasta are efect calmant și vei simți o ameliorarea în ceea ce privește durerea cauzată de arsură. Uleiul de levănțică este benefic și pentru arsurile solare, dacă acestea nu sunt foarte grave.

 Tratează căderea părului

Această plantă face minuni în ceea ce privește căderea părului, problemă cu care se confruntă foarte multe persoane. Tinctura de levănțică hrănește și întărește firul de păr de la rădăcină. În plus, părul va căpăta strălucire. Aplică tinctura la rădăcina firului de păr cu ajutorul unui disc de vată. Uleiul de levănțică te poate scăpa și de mătreață. Încălzește niște picături de ulei și masează scalpul cu ele, iar apoi clătește bine cu șampon.

Categorie: Sănătate | Vizualizări: 277 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: dureri de cap, calmant, caderea parului, levantica, balonarea, arsuri, beneficii levantica, remedii naturiste | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar