Principală » 2014 » Iulie » 19 » Ce EFECT a avut TRAGEDIA AVIATICĂ din UCRAINA asupra monedei EURO
12:39 PM
Ce EFECT a avut TRAGEDIA AVIATICĂ din UCRAINA asupra monedei EURO

Pe fondul tragediei aviatice din Ucraina, unde un avion de pasageri al companiei Malaysia Airlines cu 298 de persoane la bord s-a prăbuşit, moneda europeană a coborât pentru prima dată după luna februarie, sub pragul psihologic de 1,35 dolari.

Moneda europeană a coborât vineri, pentru prima dată după luna februarie, sub pragul psihologic de 1,35 dolari, pe măsură ce dolarul s-a apreciat ca urmare a tensiunilor geopolitice agravate de prăbușirea avionului de pasageri al companiei Malaysia Airlines în Ucraina, transmite Reuters, citat de Agerpres.

Un Boeing-777, aparținând companiei Malaysia Airlines, care făcea legătura dintre Amsterdam și Kuala Lumpur, s-a prăbușit joi cu 298 de persoane la bord, la circa 50 de kilometri de orașul Donețk, unde se desfășoară lupte între armata ucraineană și separatiștii proruși.

Liderii din întreaga lume au cerut o anchetă internațională asupra cauzelor prăbușirii avionului companiei Malaysia Airlines. În schimb, Kievul și Moscova se acuză reciproc pentru această tragedie care a dus la agravarea tensiunilor dintre Rusia și Occident.

Categorie: Economie | Vizualizări: 327 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: depreciere moneda euro, accident aviatic, tragedie aviatica | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar