Principală » 2014 » Iulie » 7 » Bebeluşa Oana Ioniţă a făcut dezvăluirea serii la petrecerea 'Neam legat'
1:13 AM
Bebeluşa Oana Ioniţă a făcut dezvăluirea serii la petrecerea 'Neam legat'

Încă îl alăptează pe băieţelul ei de 3 luni, dar nu putea lipsi de la cheful dat în cinstea lui Micutzu. Duminică seara, mare petrecere mare pentru Cosmin Nedelcu (27 de ani), alias Micutzu', care a prezentat colegilor emisiunea sa, "Neam legat", care va debuta luni seara, de la 21.00, la Prima TV.

Oana Ioniţă (32 de ani) a semnat condica la eveniment, deşi acasă Florin Budnaru o aştepta nerăbdător, la cina. "Alăptez fără probleme şi vreau să mai fac asta măcar până ajunge la şase luni. Pe Isabel am înţărcat-o mai repede, pentru că am revenit pe micul ecran", a spus Oana, pentru Click!

Oana are tot timpul să-şi împlinească planul, pentru că va reveni la tv abia din toamnă, în noua emisiune ce-l are în centrul atenţiei pe fostul "cârcotaş" Mihai Găinuşă.

Deşi recunoaşte că îi este foarte greu cu doi copii, mai ales că băieţelul trece acum printr-o perioadă dificilă în care este afectat de colici, Oana ne dă o veste, în premieră: "Mă gândesc serios la al treilea copil. Florin ar fi uimit".

Categorie: Monden | Vizualizări: 261 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: oana ionita, lansare neam legat, neam legat, florin budnaru, Prima TV, micutzu | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar