Principală » 2014 » Iulie » 14 » Andreea Marin reia programul de detoxifiere
10:37 AM
Andreea Marin reia programul de detoxifiere

După două luni în care n-a mai făcut sport, Zâna a decis că a venit vremea să reia antrenamentele, dar şi programul de detoxifiere pe care-l face o dată pe an, la o clinică din Bodrum.
 
„Jos sandalele şi din nou pantofii sport la locul lor! Revin la mişcare“, promite Andreea Marin pe contul ei de socializare.
 
„Pentru că timp de două luni am bătut ţara în lung şi în lat în ritmul alert al Caravanei Preţuieşte viaţa, am fost nevoită să renunţ la sport în acest timp“, îşi motivează ea absenţa din sala de fitness.
 
„Mii de kilometri la volan, zeci de ore în faţa celor peste 10.000 de români pe care i-am întâlnit în toate colţurile ţării au făcut ca 60 de zile să se scurga fără o oră de sport, destul de static pentru corp, deşi mintea şi inima au muncit fără oprire“, explică ea.

 „Dar pentru că am avut grijă anul acesta să mănânc sănătos, deşi nu am făcut mişcare în mod disciplinat, am pus doar două kilograme (spre deosebire de cele 10 acumulate în experienţă similară de anul trecut, hrănindu-mă dezordonat, cu ce reuşeam pe fugă în benzinării sau în aeroport). Aşa că disciplina, respectul de sine şi dragostea pentru natură dau roade, chiar şi la 40 de ani. Urmează o săptămână de detoxifiere minte, trup şi suflet la Bodrum, un dar pe care mi-l fac o dată pe an“, a scris Andreea Marin pe pagina ei de Facebook.

Categorie: Monden | Vizualizări: 353 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: program de detoxifiere, andreea marin | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar