Principală » 2014 » Iulie » 15 » Andreea Bănică şi-a reparat faţa la 36 de ani!
10:37 PM
Andreea Bănică şi-a reparat faţa la 36 de ani!

Andreea Bănică (36 de ani) s-a decis în sfârşit să apeleze la câteva intervenţii noninvazive pentru a scăpa de ridurile care puseseră stăpânire pe chipul său, iar rezultatele sunt mulţumitoare.

După ce în urmă cu doi ani Libertatea a publicat o fotografie neretuşată cu Andreea Bănică, în care faţa îi era brăzdată de riduri, iată că, zilele trecute, la insistenţele prietenei sale, Miki de la ex-K-pital, solista şi-a luat inima în dinţi şi a bătut la uşa unui specialist.

Doctorul Bogdan Niculae i-a injectat Andreei botox, pentru ridurile frunţii şi pentru cele din jurul ochilor, acid hialuronic, pentru zona gurii, şi i-a mărit şi buzele, care i se cam subţiaseră, odată cu trecerea vremii. Andreea este atât de mulţumită de rezultat, încât parcă îi pare rău că nu a luat aceste măsuri de acum câţiva ani, încercând în zadar să-şi ascundă imperfecţiunile feţei sub un strat mult prea gros de fard.

 Fotografii

Categorie: Monden | Vizualizări: 313 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: interventii estetice, Andreea Banica, riduri, botox | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar